Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Řídil s téměř 2 promilemi

Podivně jedoucího automobilu si v sobotu nad ránem povšimla hlídka Městské policie Zlín. Řidič zcela evidentně nezvládal řízení, a proto strážníci pojali podezření, že by se mohl nacházet pod vlivem alkoholu či jiné omamné látky.
Přidat na Facebook
Z tohoto důvodu jej na začátku ulice Mostní zastavili a 23letého řidiče ze Zlína vyzvali k provedení dechové zkoušky. Vzhledem k jejímu pozitivnímu výsledku – 1,9 promile alkoholu v organizmu, předali celou věc k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.


Na krádež se vybavili i basebalovou pálkou
V neděli krátce po 14té hodině přijala stálá služba Městské policie Zlín oznámení, že se dva neznámí muži nacházejí v areálu bývalého zahradnictví v Malenovicích, odkud vynášejí nějaké železo a nakládají ho osobního vozidla. Na místo byla ihned vyslána hlídka z okrskového pracoviště Malenovice, které oznamovatel sdělil, že je spolumajitelem areálu a proto když spatřil dva muže, kteří z něj odnášejí železo, vyfotil si je na mobilní telefon a celou věc oznámil na MP Zlín. Při tomto měl jeden z mužů vytáhnout z vozidla basebalovou pálku a s ní v ruce mu vyhrožovat, že pokud nevymaže fotky ze svého telefonu, tak ji proti němu použije. Vzhledem k tomu, že se shodou okolností na místě objevil jeho bratr, muži nasedli do vozidla a z místa odjeli.

Mezitím se ale druhá hlídka MP Zlín přesunula k výkupně kovů na ulici Jateční, kde probíhá i nedělní výkup, jelikož předpokládala, že by zde mohli muži chtít železo zpeněžit. Jejich předpoklad se ukázal být správným, po několika minutách předmětné vozidlo ke sběrně skutečně přijelo. Strážníci poté zjistili, že se jedná o 35letého muže z Brna a 42letého muže z Otrokovic. Ve vozidle se kromě ukradeného železa, jehož prodejem by muži získali zhruba 900 CZK, nacházela i basebalová pálka. Vzhledem k podezření na spáchání tr.činu si celou věc převzali k dalšímu šetření kolegové z republikové policie.


Neuvěřitelné, ale skutečné
Jen velmi těžko uvěřitelná nehoda se stala dnes ráno na třídě Tomáše Bati. Dva mladíci se zřejmě rozhodli stihnout spoj MHD, a to i přes skutečnost, že jim na přechodu pro chodce svítil červený signál „Stůj“. Na tom by nebylo nic až tak nepochopitelného, takto denně riskují spousty lidí. Jenže to, co během jejich přebíhání následovalo, se skutečně hned tak nevidí. Jeden z mladíků, 19letý student ze Zlína, totiž v plném běhu narazil do přijíždějícího trolejbusu. Hrozivě vypadající nehoda naštěstí skončila jen pohmožděnou dolní končetinou. Celou věcí se dále zabývá Policie ČR.

Zdroj: Městská policie Zlín
Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 30. 5. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Řídil s téměř 2 promilemi. Vychytané.cz. [Online] 30. 5. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4641. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Řidil-s-temer-2-promilemi
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.239s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.104.174
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:48