Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Městská policie Zlín bude střežit objekt nového koupaliště na Jižních

I nově postavený areál koupaliště Panorama na sídlišti Jižní Svahy se zařadil do režimu střežených objektů, které jsou pod dohledem Městské policie Zlín. Elektronická zabezpečovací signalizace tak v mimoprovozní době koupaliště, v případě narušení venkovních či vnitřních prostor, okamžitě informuje stálé operační centrum MP Zlín.
Přidat na Facebook
Souběžně zde budou provádět zvýšené množství fyzických kontrol i strážníci z místního okrsku. I během stavby se totiž vyskytly případy neoprávněného vniknutí do nového areálu nebo vandalizmu.

V případě neoprávněného vstupu do areálu koupaliště po ukončení provozní doby, se narušitel vystavuje nebezpečí postihu v trestní nebo přestupkové rovině. Jeho výše se pak bude odvíjet od konkrétní kvalifikace protiprávního jednání.

Strážníci zachraňovali seniorku
V pátečních dopoledních hodinách přijala stálá služba Městské policie Zlín oznámení od 38letého muže, že se mu již čtyři dny neozvala jeho matka a projevil obavu o její zdraví či život. K danému místu byla okamžitě vyslána specializovaná jednotka strážníků. Těm se podařilo otevřením bytových dveří vstoupit do předmětného bytu, kde nalezli ležící 76letou seniorku. Vzhledem k tomu, že stará paní nebyla schopna komunikace a její zdravotní stav byl velmi špatný, přivolali strážníci na místo i ZZS ZK. Její lékař poté nařídil převoz seniorky k vyšetření do KBN Zlín. O celé věci byl zpětně vyrozuměn její syn, který strážníkům vyjádřil poděkování.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín

Lakina
(Lada Váňová)
pátek 27. 5. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Městská policie Zlín bude střežit objekt nového koupaliště na Jižních. Vychytané.cz. [Online] 27. 5. 2011. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4640. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Mestska-policie-Zlin-bude-strezit-objekt-noveho-koupaliste-na-Jiznich
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.112s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.30.118
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 15:50