Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Open Air Festival přidává další pódium i hvězdné jméno DJ A-Skillz

Do 10. června je vstupenka ještě za 495 korun
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Open Air Festival
čtvrtek 11. srpna 2011 20:00
(konec +- neděle 14. srpna 2011 20:00)
Letiště Panenský týnec
Panenský týnec (CZ)
Dnes přibyly další pádné důvody, proč si v letních plánech červenou fixou vyznačit v kalendáři 11. - 13. srpna. Open Air Festival totiž odhalil další stage i jejího headlinera. Na Red Bull Tourbusu vystoupí britský DJ A-Skillz, opravdový kouzelník za gramofony, který mistrně míchá funk, hiphop, drum and bass i breakbeat a electro do jednoho euforického mixu. Svým stylem A-Skillz rozhýbá davy v nejproslulejších klubech a akcích planety, střihl si i remix na hitovku Come Together od Beatles a nyní se na něj mohou těšit i návštěvníci Open Air Festivalu. Je tedy za cenu jedné večeře s předkrmem. Nebo týdenní jízdenky v MHD.

Fanoušci kvalitní hudby, kteří si vstupenku na festival ještě nekoupili, můžou využít několik posledních dní, kdy bude k dostání jen za 495 korun. Tato cena platí pro členy O2 Extra Klubu v rámci akce 1 + 1 vstupenka zdarma do 10. června. Potom se bude postupně zvyšovat. Prožít tři dny ve společnosti takových hvězd jakými jsou The Chemical Brothers, Interpol, Leftfield, Good Charlotte, Goose, A-Skillz a celou plejádou předních českých i slovenských interpretů nemusí být nákladné, ale s koupí vstupenky není radno váhat.

Line-up s ostrým kořením
Noční život na Open Air Festivalu bude letos hýřit všemi barvami a styly. Festival postupně odhalí nejméně sedm nočních pódií. “Postavíme tak obdobu Stodolní ulice, kde si každý najde ten svůj styl. House, techno, drum and bass, reggae, breakbeat, funk...,” popisuje manažerka festivalu Marie Marková. První odhalená noční zóna je pod křídly značky Red Bull. Speciální konstrukce “pojízdné stage” jede do České republiky z Rakouska v historii festivalů vůbec poprvé. A jede doslova, jedná se o jedinečnou konstrukci pódia na čtyřech kolech, vedle které vyroste na festivalu také lounge zónu pro odpočinek po celodenním hopsání na koncertech.

Multižánrový Red Bull Tourbus rozzáří nejen DJ A-Skillz, ale také další energičtí muzikanti. Třeba kapela United Flavour, která mixuje hudební a kulturní vlivy Španělska, Afriky a střední Evropy. Přeloženo do řeči “hudebních škatulkářů” United Flavour spojují latino, reggae, dancehall, r&b, soul a hiphop. “Kapela chce svým působením vyjádřit, že lidé jiné národnosti, jiného původu nebo vyznání mohou spolupracovat bez jakýchkoliv problémů, násilí a bojů, a především se vzájemně obohacovat,” říkají United Flavour na svých webových stránkách.

Fanoušky electra jistě potěší koncert pražské kapely Sci*Fi*Psi. Kosmické beaty, které na nás snesou, pocházejí ze souhvězdí hosue, minimal a electro. Kapela vidí sama sebe jako “elektrohumanoida, vyskytujícího se ve vzdálených galaxiích”. Pro Sci*Fi*Psi bude vystoupení na pozemském Open Air Festivalu zároveň festivalovou permiérou. Chybět nebude ani DJská formace Tofu Fighters, složená právě z členů Sci*Fi*Psi.

Smršť electra doplní také Hiffi & MC Jacob, tedy duo z kapely Skyline, které se vydalo po své vlastní “electroose”. Těšit se můžete na hutné beaty, řízné rýmy a žádné decentní podupávání nožkou, ale vyhopsanou party.

Něžné publikum, tedy ženy a dívky, určitě naladí na “sladkou” vlnu kapela Koblížci, kterou hudební kritici často považují za nejšílenější kapelu na české scéně.

Festival poroste rychlostí stage za týden
“Téměř každý týden budeme odhalovat novou stage,” řekl promotér festivalu Michal Lukeš. “Doplníme tak pětici zahraničních hvězd mezi kapelami o další DJské celebrity, se kterými Open Air Festival 2011 lehce přeskočí laťku loňského ročníku,” dodává Michal.
winslayer
(Lukáš Plaček)
neděle 29. 5. 2011 08:00
Plaček, Lukáš. 2011. Open Air Festival přidává další pódium i hvězdné jméno DJ A-Skillz. Vychytané.cz. [Online] 29. 5. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4625. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Open-Air-Festival-pridava-dalsi-podium-i-hvezdne-jmeno-DJ-A-Skillz
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.121s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.225.235.197
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:42