Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Britští The Adicts letos na JamRocku v Žamberku!

Oproti minulým ročníkům pořadatelé přivezou skutečnou punkovou legendu tohoto hudebního světa – britskou kapelu The ADICTS!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
JamRock
čtvrtek 9. června 2011 18:00
(konec +- neděle 12. června 2011 19:00)
Žamberk
Žamberk (CZ)
Každý, kdo jen trochu přičichl k punku ví, že tahle kapela brázdí punkové vody spoustu let – konkrétně již od roku 1976 a co víc, hraje ve stále stejné sestavě! Skupina pocházející z anglického Ipswiche byla silně ovlivněna Kubrickovým filmem Mechanický pomeranč. Charakteristické jsou pro ně bílé džíny s bílými košilemi s krátkými rukávy a na hlavě nosí černé buřinky. Obuti jsou do černých kanad s výjimkou frontmanna a Keitha Monkey Warrena, který bývá oblečen v pestrobarevných oblecích s červeným nosem a bíle nalíčenou pletí. Své debutové album vydali v roce 1981, jmenovalo se Songs of Praise a bylo na něm 12 skladeb. Jejich styl není klasický punk-rock, ale jen „zatažen“ do mnoha jiných vlivů, kdy vám mohou připomenout např. Lou Reeda.

Skupina vystupuje doslova nabitá energií a na pódiu předvádí skvělou show. To je taky jeden z důvodů, proč patří mezi nejoblíbenější punkové kapely vůbec! Letos jedou evropské turné s názvem Organized Confusion Tour, se kterým se v rámci nového programu představí právě na JamRocku 2011!

Českou punkovou legendou jsou SPS, kteří hrají již od roku 1988, a kteří mají za sebou pestrou historii, včetně turné po francii, USA, Anglii, německu, ale také téměř sedmiletý rozpad a následné znovupovstání z popela následované dlouhou řadou veleúspěšných koncertů. Kapela si vytvořila vlastní statut pro diváky „skvěle stráveného času na koncertě“ a překonává úspěšně i všeobecný český útlum návštěvnosti. Poslední – letošní únorové CD pod názvem „Útěk z reality“ patří k nejvydařenějším.

Letošní JamRock nabídne asi nejkvalitnější výběr kapel, na kterém je znát, vzhledem k účasti zcela neznámých a přitom skvělých skupin, důkladná dramaturgie, která slibuje výborně prožité tři dny za asi nejpřijatelnější peníze, kdy vám zbude nejen na pivo ale i atrakce, jež letos festival poprvé uvede.
winslayer
(Lukáš Plaček)
sobota 28. 5. 2011 08:00
Plaček, Lukáš. 2011. Britští The Adicts letos na JamRocku v Žamberku!. Vychytané.cz. [Online] 28. 5. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4618. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Britsti-The-Adicts-letos-na-JamRocku-v-Zamberku!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.113s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.7.185
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:44