Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

DECADANCE představuje jednu z hvězd edice Cabaret – TRISTAN GARNER

Již na necelé tři týdny vystoupí v Praze na další edici párty Decadance francouzská hvězda house hudby TRISTAN GARNER. Byl vybrán jako jeden z představitelů francouzské taneční hudby a doufejme, že jeho přítomnost v SaSaZu dodá edici CABARET ten správný nádech. Zde vám přinášíme jeho biografii.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
DECADANCE Cabaret
pátek 10. června 2011 21:00
(konec +- sobota 11. června 2011 04:00)
SaSaZu
Praha 6 (CZ)
Soutěžilo se o 4 vstupenky na party Decadance v pražském Sasazu, tentokrát s podtitulem CABARET. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Tristan Garner si na světové scéně taneční hudby úspěšně buduje pozici jednoho z nejtalentovanějších DJů a producentů NOVÉ francouzské generace, která jde ve šlépějích Cerrona, Daft Punku a Cassiusu.

Tristan se zapsal do širokého povědomí na celém světě řadou oblíbených hitů, jako např. „Give Love“, „Freedom“ či „Caribe“. S Normanem Dorayem za spoluúčinkování Errola Reida vypustil do světa dnes už proslulý track „Last Forever“ a s Gregori Klosmanem stvořili houseovou hymnu loňského roku „Fuckin’ Down“.



Díky svým úspěchům a podpoře takových zvučných jmen jako Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Tiesto, David Guetta, Dirty South a Roger Sanchez si tenhle kluk z Nice už mohl zahrát v nejslavnějších klubech a na nejvýznamnějších akcích, jako např. v Amnesia Ibiza, Pop Plage, Noumea, Goa Beach či v moskevském klub u We Are Family.

Tristan dnes žije v Paříži, kde ho momentálně zaměstnává jeho nový labelový projekt Xtra Life Records, který je subdivizí nahrávací firmy Strictly Rhythm. Ve studiu pracuje na budoucích klubových vypalovačkách jako „Fallin“ feat. Polina u Extra Life/AATW/3Beat, kterou silně propaguje Tiesto, či remixu „Make Your Move 2011“ od Redroche vs Armstrong pro Ministry of Sound anebo na „Rapture“ of Eyezcream and Nadia Ali, který si oblíbili Swedish House Mafia, Armin Van Buuren, Above & Beyond and Cosmic Gate.


Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390 Kč + poplatky, dále 450 Kč + poplatky, na místě 590 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990 Kč + poplatky, 1190 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2200 Kč + poplatky, 2500 Kč na místě (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

Official after party – STUDIO 54, Praha 1, Hybernská 38

Hondzix
(Jan Přikryl)
středa 25. 5. 2011 08:00
Přikryl, Jan . 2011. DECADANCE představuje jednu z hvězd edice Cabaret – TRISTAN GARNER . Vychytané.cz. [Online] 25. 5. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4614. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/DECADANCE-predstavuje-jednu-z-hvezd-edice-Cabaret-–-TRISTAN-GARNER-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.144s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.223.210.20
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:39