Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

BRIAN SANHAJI na festivale Pleasure Island!

Techno stage hlásí další jméno ....
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Pleasure Island
sobota 27. srpna 2011 16:00
(konec +- neděle 28. srpna 2011 06:00)
Letiště
Roudnice nad Labem (CZ)
Brian Sanhaji, ještě jako mladý inovátor, toužící po produkování vlastního hudebního stylu si na počátku svého experimentování pohrával s beaty Hip Hopu. Ale poté co ho ovlivnili Prodigy, se začal více zaměřovat na Techno. Stejně jako pro mnoho jeho dalších vrstevníků v devadesátých letech, mu sloužil legendární klub „Omen“ ve Frankfurtu jako zdroj inspirace. Jeho první dvě nahrávky pod pseudonymem Relic byly vydány na labelu Triebtäter v letech 2000 a 2001.

Jako další krok následovalo založení jeho vlastního labelu Enable Recordings, kde vedle své vlastní produkce představil i další umělce jako The Advent či Andre Walter. Poté Brian dostal možnost vydávat na dalších labelech jako Punkt Music a Definition Records. V ten samý rok spustil projekt „Citizen Art“ spolu s dalším umělcem, zvaným Cess. Byly to však hlavně jeho vlastní nahrávky, které z něj udělaly žádaného umělce.



V roce 2005, kdy podepsal smlouvu s CLR Booking se jeho vystupování rozrostlo i na velkolepé eventy jako Nature One a Detroit Electronic Music Festival. Vedle jeho úspěšného labelu Enable Recordings, založil začátkem roku 2008 další label Sonata Music. Ačkoliv tento label měl v plánu vydávat pouze digitální skladby, Brian začal vydávat i vinylové tracky, díky velkému úspěchu. Ve stejném roce vydal další úspěšnou skladbu „Cortosis“ a album „Stereotype“ na techno labelu CLR.

Když Brian není na turné nebo ve svém studiu, kde pracuje na nových skladbách a remixech, spolupracuje s vysoce úspěšnými značkami jako CLR, Cocoon Recordings či Spinclub Recordings. Na festivalu Pleasure Island se představí v rámci techno stage spolu s dalšími významnými jmény jako Joey Beltram, Cari Lekebusch, Nic Fanciulli a Joseph Capriati.

Alex Bau – Into Your Head (Brian Sanhaji Remix):



www.sanhaji-music.com
www.myspace.com/sanhajimusic
www.facebook.com/BrianSanhaji
www.twitter.com/BRIANSANHAJI
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 15. 5. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. BRIAN SANHAJI na festivale Pleasure Island!. Vychytané.cz. [Online] 15. 5. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4579. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/BRIAN-SANHAJI-na-festivale-Pleasure-Island!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.09s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.47.15
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:12