Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

BRIAN SANHAJI na festivale Pleasure Island!

Techno stage hlásí další jméno ....
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Pleasure Island
sobota 27. srpna 2011 16:00
(konec +- neděle 28. srpna 2011 06:00)
Letiště
Roudnice nad Labem (CZ)
Brian Sanhaji, ještě jako mladý inovátor, toužící po produkování vlastního hudebního stylu si na počátku svého experimentování pohrával s beaty Hip Hopu. Ale poté co ho ovlivnili Prodigy, se začal více zaměřovat na Techno. Stejně jako pro mnoho jeho dalších vrstevníků v devadesátých letech, mu sloužil legendární klub „Omen“ ve Frankfurtu jako zdroj inspirace. Jeho první dvě nahrávky pod pseudonymem Relic byly vydány na labelu Triebtäter v letech 2000 a 2001.

Jako další krok následovalo založení jeho vlastního labelu Enable Recordings, kde vedle své vlastní produkce představil i další umělce jako The Advent či Andre Walter. Poté Brian dostal možnost vydávat na dalších labelech jako Punkt Music a Definition Records. V ten samý rok spustil projekt „Citizen Art“ spolu s dalším umělcem, zvaným Cess. Byly to však hlavně jeho vlastní nahrávky, které z něj udělaly žádaného umělce.



V roce 2005, kdy podepsal smlouvu s CLR Booking se jeho vystupování rozrostlo i na velkolepé eventy jako Nature One a Detroit Electronic Music Festival. Vedle jeho úspěšného labelu Enable Recordings, založil začátkem roku 2008 další label Sonata Music. Ačkoliv tento label měl v plánu vydávat pouze digitální skladby, Brian začal vydávat i vinylové tracky, díky velkému úspěchu. Ve stejném roce vydal další úspěšnou skladbu „Cortosis“ a album „Stereotype“ na techno labelu CLR.

Když Brian není na turné nebo ve svém studiu, kde pracuje na nových skladbách a remixech, spolupracuje s vysoce úspěšnými značkami jako CLR, Cocoon Recordings či Spinclub Recordings. Na festivalu Pleasure Island se představí v rámci techno stage spolu s dalšími významnými jmény jako Joey Beltram, Cari Lekebusch, Nic Fanciulli a Joseph Capriati.

Alex Bau – Into Your Head (Brian Sanhaji Remix):



www.sanhaji-music.com
www.myspace.com/sanhajimusic
www.facebook.com/BrianSanhaji
www.twitter.com/BRIANSANHAJI
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 15. 5. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. BRIAN SANHAJI na festivale Pleasure Island!. Vychytané.cz. [Online] 15. 5. 2011. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4579. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/BRIAN-SANHAJI-na-festivale-Pleasure-Island!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.093s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 52.14.192.242
Serverový čas: pátek 18. října 2024 08:54