Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

CARI LEKEBUSCH na festivale Pleasure Island!

Techno stage odhaluje další jméno ....
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Pleasure Island
sobota 27. srpna 2011 16:00
(konec +- neděle 28. srpna 2011 06:00)
Letiště
Roudnice nad Labem (CZ)
Cari Lekebusch je techno producent pocházející ze Stockholmu spolu s dalšími Švédskými DJi jako Adam Beyer, Joel Mull, Alexi Delano či Jesper Dahlbäck. Za svou kariéru již vystřídal několik pseudonymů jako Fred, Mr. Barth, Braincell, Shape Changer, Vector či The Mantis. Nechal se inspirovat širokou škálou hudebních stylů od Jamese Browna, Herbie Hancock, až po Africa Bambaata a Kraftwerk. Jeho rodiče měli obrovskou sbírku vinylových desek, které mu daly dostatek příležitostí k objevování nových stylů a zvuků.

Od mladého věku byl Cari rozhodnut, postavit svou kariéru na hudbě. To co začalo jako pouhý sběr desek, se vyvinulo v touhu stát se DJem. Jako mnoho DJs, i on začínal s hraním na lokálních eventech. Jeho první zahraniční booking byl v nedalekých Helsinkách, koncem roku 1993, což znamenalo první důležitý krok v jeho mladé kariéře. V následujícím roce debutoval v dalších Evropských zemích jako Německo, Francie a Itálie. Průlom v jeho kariéře nastal s prvním vydáním skladby na jeho labelu Hybrid Sound Architectures, který se později stal známý jako H. Productions (a.k.a. H-Prod).

Během tohoto období Cari pokračoval s rozšiřováním svého studia, známého jako HP HQ (H. Productions Headquarters). Krátce poté se jeho produkce začaly objevovat na jiných vlivných švédských labelech jako Code Red, Adama Beyera či Drumcode.



V tomto duchu pokračoval také v dalším desetiletí. V následujících letech měl možnost zahrát si na významných eventech v Asii, Austrálii a Severní Americe. Dostávalo se mu jak pozitivních ohlasů od stále přibývajících fanoušků, tak pozitivních ohlasů z řad kritiků.

Za svou kariéru byl pozván do těch nejlepších techno klubů a eventů po celém světě jako Fuse, Tresor, Fabric, Berghain, Omen, E-Werk, Avalon, U60311, The End, Cocoon v Amnesii, Fabrik, Rex Club, Liquid Room, F135, Sona, Twilo, Rohstofflager a na festivaly jako I Love Techno, Time Warp, Awakenings, May Day či Nature One. Jeho produkce vyšla i na dalších významných labelech jako Truesoul, Jericho a Corb. Další skladby pak vydal na prominentních labelech jako Novamute, Soma, Primevil, Masters of Disaster, Fine Audio Recording, Harthouse a Turbo, abychom jmenovali alespoň některé. Ve svém studiu pracoval na různých projektech od techna, až po hip-hop a spolupracoval s řadou producentů jako Alexi Delano, Fredrik Almquist aka RND, Jesper Dahlbäck, Robert Leiner, Damon Wild, Oliver Bondzio a Dan Zamani.

Tohoto skvělého producenta budete mít možnost slyšet v rámci techno stage festivalu Pleasure Island spolu s dalšími významnými jmény jako Joey Beltram, Nic Fanciulli, či Joseph Capriati.

Cari Lekebusch (On Tour) – Shivering (H-Productions):



www.carilekebusch.com/
www.myspace.com/carilekebusch
www.youtube.com/carilekebusch
www.facebook.com/pages/Cari-Lekebusch/36671431790
www.twitter.com/carilekebusch
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 13. 5. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. CARI LEKEBUSCH na festivale Pleasure Island!. Vychytané.cz. [Online] 13. 5. 2011. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4577. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/CARI-LEKEBUSCH-na-festivale-Pleasure-Island!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.121s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.81.234
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:06