Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Fabric představuje ProggyTrance Garage Stage

a New Generation 1st floor Stage
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
11th Anniversary with CHRIS LIEBING
pátek 13. května 2011 21:00
(konec +- sobota 14. května 2011 04:00)
Fabric
Ostrava 2 (CZ)
Po pěti letech se clubbeři a fanoušci house, progressive a trance music stěhují do vedlejší stage, umístěné v garáži našeho klubu. Důvod je nasnadě, na hlavní stagei vystoupí techno legenda CHRIS LIEBING.

Neznamená to však, že by jsme vyznavače uvedených stylů o něco připravili. Na stagei vystoupí sedm vynikajících dj´s a tak hudební paleta bude opravdu hodně pestrá. Použijeme-li dnes tak aktuální hokejovou terminologii, tak se nám podařilo poskládat opravdu elitní lajnu.
V čele elitního tria nebude stát nikdo jiný než naše rezidentní djane, královna českého tranceu - LAYDEE JANE. Její noci Crystal jsou velmi populární a v rámci českého clubingu už vlastně legendární. Lucie je skvělou djkou, bavičkou s naprosto profesionálním přístupem, její sety jsou vždy doslova nabity obrovskými emocemi. Dalším borcem není nikdo jiný než ostřílený neúnavný propagátor progressive music - MARTIN GREDNER. Další rezident, kterého velmi dobře znáte z nocí Evolution Special a House Factory Live!. Na jeho nocích vystoupily desítky skvělých zahraničních i českých dj´s, za mnohé můžeme zmínit např. Andy Duguid, Kyau&Albert, Matthew Dekay, Filterheadz, Jimmy van M, Blank&Jones, Stoneface&Terminal…. Celé elitní trio doplní vynikající dj a producent MICHAEL C. Jeho sety mají vždy zvláštní, vždy poznatelné osobité podání ala Michael C. Sám považuje za svůj obrovským úspěch remix pro kapelu Kosheen, který vyjde v první polovině roku 2011 a již teď se těší velké oblibě party people a určitě tento track na narozeninách v jeho podání zazní.

Line-up proggytranceové stage doplní pražský dj a producent Nesquik, který v našem klubu vystupoval už mnohokrát, v republice známý svými nocemi Rehab. To, že Ostrava má velmi kvalitní hudební základnu a potenciál potvrzuje poslední trio dj´s – Danny Bright, Peter Key a Turda.

V garáži vás čeká našlapaných 20 kW Adamson soundu, inovovaná djská stage, světelná a laserová show a stejně jako loni populární RedBull bar s krásnými a příjemnými hosteskami.

Třetí stage ponese název New Generation Stage, která se nachází v baru v prvním patře klubu. Koncepčně má tuto stage na svědomí Lukhino Bambus a výběr účinkujících dj´s byl tvořen pro nejefektivnější zastoupení mladé generace z Ostravy a okolí. Výběr byl podmíněn návazností hudebních repertoárů. Celý line-up je časově uspořádán tak, aby se dostal se z klidnější pojetí do tvrdších rytmů progressivu a techna. Kromě zmiňovaného Lukhina Bambuse vystoupí VanVega, La Funk, Salvic, T-Bone a Piri.

Zájem o letošní narozeniny, které vypuknou v pátek 13. května (pověr se vůbec nebojíme!), je opravdu obrovský. První vlna lístků za 450 Kč je vyprodána, nyní probíhá předprodej v druhé vlně, kdy cena lístků je 500 Kč (shop Subform, shoping centrum Futurum Ostrava). Na místě bude cena lístků 550 Kč. V rámci soutěží rozdáme přes šest desítek lístků, především prostřednictví našeho dalšího mediálního partnera, kterým je radio Helax (www.helax.tv). Soutěžit o free vstupy můžete v rámci pořadů House Factory Martina Grednera, Dance Factory dje Turdy a ve čtvrtek před akcí v celodenním speciálu "Happy Birthday Fabric", rozdáme celkem 11 free vstupů pro dvě osoby. O tom, že zájem o oslavu našich 11. narozenin je obrovský, svědčí i účast celoplošné televize TV Barrandov, obrovský je i co se týče dalších médií, již dnes máme akreditovány fotografy z německých, polských, rakouských, slovenských a českých serverů, zabývající se taneční scénou.

Nezbývá než dodat, že se na všechny návštěvníky těšíme a 13.5. si společně zazpíváme Happy B-Day, Fabric!
winslayer
(Lukáš Plaček)
středa 11. 5. 2011 08:00
Plaček, Lukáš. 2011. Fabric představuje ProggyTrance Garage Stage . Vychytané.cz. [Online] 11. 5. 2011. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4571. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Fabric-predstavuje-ProggyTrance-Garage-Stage-
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.94.220
Serverový čas: pátek 18. října 2024 08:52