Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Podnapilá mladá žena ohrožovala silniční provoz - přišlo jí to směšné

Ve středečních dopoledních hodinách přijala stálá služba M2stské policie Zlín oznámení, že se na ulici Březnická motá nějaká podnapilá žena, která vstupuje do vozovky a ohrožuje tak bezpečnost a plynulost silničního provozu.
Přidat na Facebook
Na místo byla ihned vyslána nejbližší motorizovaná hlídka a také nasměrován MKDS. Strážníci poté ženu z vozovky odvedli pryč a požádali ji o vysvětlení. K tomuto ovšem dotyčná dostala záchvat smíchu a po odeznění uváděla naprosto nesmyslné skutečnosti, byla dezorientovaná a strážníkům sdělila, že se vlastně nenachází ve Zlíně, nýbrž v Českých Budějovicích. Nakonec bylo ovšem zjištěno, že se jedná o 27letou ženu z Jindřichova Hradce. Byla u ní provedena orientační dechová zkouška s výsledkem 2,353 promile alkoholu v organizmu a vzhledem k tomu, že nekontrolovala své chování, bylo rozhodnuto o jejím převozu do PAZS Kroměříž, kam byla po posouzení zdravotního stavu lékařem strážníky převezena.

Její protiprávní jednání bylo předáno do správního řízení, kde už jí asi moc do smíchu nebude.

Požár jabloně hasili strážníci i hasiči
V neděli v podvečer přijala stálá služba Městské policie Zlín oznámení, že u lesa na Kudlově hoří stará jabloň. Na místo byla ihned vyslána nejbližší motorizovaná hlídka MP Zlín. Tato zjistila, že jabloň je vykotlaná o hoří její dutina. Pokusili se požár zvládnout pomocí vlastního hasicího přístroje, nicméně požár byl již v takovém stádiu, že musela být přivolána i jednotka HZS ZK. Strážníci poté poskytovali hasičům potřebnou asistenci a zhruba po hodině byl požár zlikvidován.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín

Lakina
(Lada Váňová)
úterý 10. 5. 2011 11:35
Váňová, Lada. 2011. Podnapilá mladá žena ohrožovala silniční provoz - přišlo jí to směšné. Vychytané.cz. [Online] 10. 5. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4568. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Podnapila-mlada-zena-ohrozovala-silnicni-provoz---prislo-ji-to-smesne
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.04s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.112.74
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:15