Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Muže, který kradl v supermarketu, chytla ostraha 2x po sobě!

Jako nepoučitelný se ukázal být v pátečním odpoledni 43letý muž z Dubňan. Krátce před 14tou hodinou byl pracovníkem bezpečnostní agentury zadržen při pokusu o krádež v SM na sídlišti Jižní svahy. Zde se pokusil odcizit zboží v hodnotě necelých 30,- Kč. Přivolaná hlídka Městské policie Zlín mu za toto jednání uložila blokovou pokutu. I přesto se ale dotyčný o totéž pokusil po 18té hodině, kdy se přesunul do SM v Prštném. Zde se pokusil odcizit zboží v hodnotě 51,- Kč. Vzhledem k tomu, že se s ním strážníci během pár hodin setkali již podruhé, bude jeho protiprávní jednání předáno do správního řízení. Zde mu ovšem hrozí pokuta až do výše 15.000,- Kč. Nu, komu není rady, tomu není pomoci.
Přidat na Facebook
Akce zaměřená na požití alkoholu mladistvými dopadla špatně
V průběhu páteční noci prováděly hlídky Městské policie Zlín ve spolupráci s Policií ČR kontrolní akci, zaměřenou na podávání a požívání alkoholu osobami mladšími 18 let. Bohužel, tak jako při minulých kontrolách, skončila i tato s pozitivním výsledkem. Celkem 6 mladistvých osob, ve věku 16 až 17 let mělo pozitivní dechovou zkoušku.

Naměřené hodnoty se pohybovaly od 0,5 promile až do téměř 1 promile alkoholu v organizmu. Dvěma mladistvým dívkám umožnila požití alkoholu obsluha, v dalším případě pak v Sadu Komenského 19letý muž. Oběma provinilcům byla strážníky na místě uložena bloková pokuta. O pozitivních dechových zkouškách byli vyrozuměni zákonní zástupci a případem se bude dále zabývat OSPOD (Oddělení sociálně právní ochrany dětí a mládeže).

Nic vám neřeknu, jsem „Pepíno“
V sobotních ranních hodinách se na stálou službu Městské policie Zlín obrátil řidič taxislužby, který uvedl, že má ve voze opilého muže, který mu odmítá zaplatit jízdné. Strážníci neznámého muže opakovaně vyzývali k prokázání totožnosti, čemuž ovšem muž odmítal vyhovět a jen opakoval, že je „Pepíno“. Z tohoto důvodu musel být ke zjištění totožnosti předveden na Policii České republiky, přičemž z důvodu značné a vzrůstající agresivity mu musely být přiloženy služební pouta. Na policii bylo zjištěno, že se jedná o 52letého muže ze Zlína. Jeho protiprávní jednání bude předáno do správního řízení, kde mu hrozí pokuta do výše 5.000 CZK.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín

Lakina
(Lada Váňová)
pondělí 18. 4. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Muže, který kradl v supermarketu, chytla ostraha 2x po sobě!. Vychytané.cz. [Online] 18. 4. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4513. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Muze,-ktery-kradl-v-supermarketu,-chytla-ostraha-2x-po-sobe!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.189.171.86
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:08