Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Nevěra jako součást denního programu?

V poslední době mi přijde, že se neuvěřitelně rozmnožila epidemie "nevěra". A to ve všech podobách, jakožto uvedená do praxe nebo jako ostrá či zábavná debata na toto téma. S plnou autorizací mých přátel vám tedy mohu sdělit jejich prohlášení a názory na věc.
Přidat na Facebook
//anketa-16//Nedávno jsme s přáteli opět řešili téma vztahy a s tím samo sebou související i sex. Vlivem teplého počasí a brzkým příchodem jara se dalo počítat, že se sexuální aktivita hrubě zvedne. Což mě teda srazilo dost zpět, neboť sex s příchodem jara a tepla fakt nemá nic moc společného.

Jedna přítelkyně se nám otevřeně svěřila, že si přijde naprosto frigidní, že sex už provozuje pouze z povinnosti a to vždy velmi rychle, aby to měla za sebou. V tu chvíli nám to přišlo hrozně vtipné, načež praxe musí být totální horor. Jo, sem tam nějaká rychlovka na zvednutí adrenalinu to jo. Ale vyhýbat se záměrně sexu a když už, tak fik fik a je to?

Tudíž vyvstala otázka, jak dlouho to s ní daný partner asi může vydržet ve stavu naprosté věrnosti? Jasně, že ji šíleně miluje a nikdy by ji nepodvedl (v což doufáme všichni), ale přece jen, je to chlap. Omlouvám se, jestli jsem se někoho z mužů dotkla. Ale samozřejmě to neplatí jen pro pány.

Neboť všichni víme, že sex ke vztahu (ale nejen ke vztahu :) ) neodmyslitelně patří. A co si budeme povídat. Hormony a všechno co je s tím spojené, pracuje svým tempem bez ohledu na to, jestli váš protějšek na to má chuť nebo ne. To se pak ale asi opravdu nesmíte divit, že když na "to" nemáte půl roku chuť a když už "tak jako že jo", že by se mohlo stát, že si váš protějšek najde nějakou tu bokovečku "čistě na sex".

Což samozřejmě nadhodilo otázku nevěry. No a nehorázně mě překvapilo (po vašich reakcích :), že většině lidí by ani nevadilo, kdyby si jejich protějšek sem tam šous*nul s někým jiným. Ale vědět by to fakt nemuseli. Protože představa, že kdyby vztah náhodou vyšel a vy byli s protějškem dalších 60 let a spali už jen s ním, všechny dost vyděsila.

A podvádět někoho, s kým máte děti, domácnost, určité závazky a zodpovědnost... Jsou i tací, ke kterým se nebudu vyjadřovat. Není pak lepší, když už to opravdu potřebujete, si "zavrzat" teď, dokavaď nemáte relativně nic, co by vás svazovalo?

Nevěra je hnusná v každém věku a bolí v každém věku asi stejně. Ale úplně ji odsuzovat, když tady v dnešní společnosti sakra je... Třeba na to já, vy i ti všichni ostatní jednou přijdeme. Ale co když na to, jak to doopravdy je, přijdeme jednou všichni?
crashzone
(Michaela Rusínová)
pátek 16. 2. 2007 08:00
Rusínová, Michaela. 2007. Nevěra jako součást denního programu?. Vychytané.cz. [Online] 16. 2. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=451. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nevera-jako-soucast-denniho-programu?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.064s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.238.215
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:16