Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Trancefusion: časový line-up a last info

Již jen několik dní nás dělí od premiéry nové trance party TRANCEFUSION! Přinášíme vám časový line up a poslední užitečné informace k akci.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Trancefusion
sobota 30. dubna 2011 19:15
(konec +- neděle 1. května 2011 05:15)
Průmyslový palác (areál Výstaviště Holešovice)
Praha 7 (CZ)
Na Trancefusion se chystá mnoho fanoušků tohoto hudebního žánru doslova ze všech koutů Evropy. Pevně věříme, že budete touto akcí nadšeni a že ve vás na dlouhou dobu zanecháme jen pozitivní vzpomínky. Pro vaší spokojenost jsme se snažili udělat maximum a doufáme, že vás nikoho nezklameme!
Přejeme vám jen a jen dobrou zábavu, velkou výdrž a mnoho dávek euforie!

Váš TRANCEFUSION TEAM

Časový line up:

BonTrip 19:15-20:00
First State 20:00-21:10
Myon and Shane 54 21:10-22:20
Roger Shah 22:20-23:40
Main Performance 23:40-23:50
ATB 23:50-01:35
Cosmic Gate 01:35-03:10
Emma Hewitt 02:30-02:40
Dash Berlin 03:10-04:45
Emma Hewitt 03:30-03:40
Sean Tyas 04:45-06:00

Vchody se budou otevírat v 19:00 hodin, start programu je v 19:15 hodin.

Vstupenky:
Předprodej vstupenek za současnou cenu 990/1890/3190 končí dne 29.4.2011 ve 24:00 hodin. V den konání akce budou ke koupi vstupenky již pouze na pokladně před vchodem do Průmyslového Paláce. Na místě budou vstupenky ke koupi za 1190/2290 a 3490 Kč. (obyčejná, golden vip a diamond vip). Pokladna bude otevřena od 18:30 hodin.

Doprava/parkování v areálu:
Kompletní informace o dopravě na Výstaviště najdete na našich stránkách www.trancefusion.cz v sekci party info/doprava. Součástí areálu Výstaviště je vnitřní parkoviště pro cca 300 vozů s poplatkem 150,- Kč za 24 hodin a parkoviště se nachází pod plaveckým bazénem. U Tesla arény je i velkokapacitní parkoviště, které pojme až 1000 vozů. Poplatek za parkovné činí 40,- Kč za hodinu.

Omezení na místě akce:
Je zakázán vstup do prostor Průmyslového Paláce s jakýmikoliv nápoji, s jídlem a se zbraněmi! Vstup na akci je umožněn pouze osobám straším 18ti let.

Kouření / M ZONE:
V místě konání akce, v pravém křídle Průmyslového Paláce bude zákaz kouření. Pro kuřáky bude vybudován v prostorách foyer M ZONE.

Vchody:
Do Průmyslového Paláce budou vchody v jeho čele (ve střední části vchody pro majitele obyčejných vstupenek a v pravé části pro majitele VIP vstupenek. Upozorňujeme, že všechny vstupenky musí projít čtecím zařízením! Varujeme proto před nákupem vstupenek z pochybných zdrojů, případně od překupníků v blízkosti Výstaviště. Vstupenky mají několik ochranných znaků. Na vchodech obdrží také každá návštěvník oproti platné vstupence příslušnou pásku na ruku.

Opuštění prostor:
Po opuštění prostor Průmyslového Paláce pozbývá vstupenka platnosti a není již umožněn návrat do místa akce!

Šatny/toalety:
V Průmyslovém Paláci je dostatečná kapacita šaten i toalet. Tyto jsou umístěny v suterénu, vždy z každého konce foyer.

Značení:
V celém prostoru bude dostatek informačních tabulí s maximem potřebných informací v českém i anglickém jazyce. V prostoru bude i dostatek osob z pořadatelské služby v reflexních vestách s potiskem loga. Tito budou schopni zodpovědět maximum vašich dotazů!



Party booklet:
Každý z příchozích návštěvníků obdrží na vchodu od hostesek i tištěný PARTY BOOKLET s maximem důležitých informací k celé akci ale i s množstvím různých slevových kuponů od partnerů akce. Booklet bude mít formát A6, takže se vám hravě vejde do kapsy kalhot nebo do malé kabelky. Věříme, že i toto bude pro vás vzpomínka na TRANCEFUSION na památku. V bookletu bude i plánek celého areálu.

Bary/občerstvení
Na místě bude vybudováno dostatek barů, tak aby byli návštěvníci co možná nejrychleji obslouženi a nestáli zbytečně ve frontách. Několik velkokapacitních barů bude přímo v hlavním sále, zde bude i samostatný koktejlový bar s profesionálními barmany. Bary budou dostatečně personálně obsazeny. Další bary budou i ve foyer. Zde bude i prostorný stánek s občerstvením, který bude nabízet několik teplých i studených pokrmů. Součástí tohoto stánku bude samozřejmě i rozlehlý prostor se stoly a židlemi, aby si návštěvníci mohli odpočinout a sednout.

Merchandising TRANCEFUSION stánek:
V prostorách foyer bude vedle vchodů umístěn i oficiální Trancefusion merchandisig stánek, kde budete mít možnost zakoupit si mnoho různých upomínkových předmětů k akci. V nabídce budou mikiny, pánská i dámská trička v několika barvách i provedeních, klíčenky, samolepky, plakáty a další drobnosti. Tyto předměty bude možné platit v Kč nebo Eurech.

Místa na odpočinek:
V prostoru hlavního sálu i foyer bude vybudováno několik míst, kde i návštěvníci s klasickými vstupenkami budou moci sedět a během této dlouhé noci i odpočívat. V prostoru hlavního sálu budou vybudovány i dvě tribuny po stranách sálu, kde bude možné sedět.

VIP prostory:
Majitelé GOLDEN VIP vstupenek budou mít přístup na VIP tribunu, která bude na opačném konci sálu naproti hlavní stage. Zde budou i místa k sezení, stůl s občerstvením. Pro majitele DIAMOND VIP vstupenek bude vyhrazen prostor balkonů v prvním patře nad tanečním parketem s výhledem na celý sál. Zde bude vybudován dostatek míst k sezení, stoly s občerstvením, open bar a přímo pod balkony bude na tanečním parketu vyhrazený prostor v přízemí. Majitelé VIP vstupenek mají zajištěný samostatný vchod a samostatné šatny. Hosteskami budou od vchodu uvedeni do příslušné sekce.

Hlavní performance:
Ve 23:40 hodin se na stage uskuteční hlavní performance k TRANCEFUSION. Připravte se na velkolepou podívanou s desítkami účinkujících, nádhernými kostýmy a dalšími překvapivými efekty. O tuto performance byste rozhodně neměli přijít, bude to MAGIC!

Oficiální afterparty:
Ve STUDIO 54 odstartuje úderem čtvrté hodiny ranní oficiální afterparty k Trancefusion, která potrvá do pozdních odpoledních hodin. Před vchodem do Průmyslového Paláce budou hostesky Studia 54, které vám případně pomohou s vašimi dotazy a poskytnou vám maximum informací.


Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 25. 4. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. Trancefusion: časový line-up a last info. Vychytané.cz. [Online] 25. 4. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4504. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Trancefusion:-casovy-line-up-a-last-info
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.111s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.135.220.154
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:05