Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Mezinárodní amatérská taneční soutěž ve Zlíně Effect Dance Cup 2011

V sobotu 2. dubna 2011 v Hale Euronics se od 09:30 hodin rozjede velkolepá taneční show, která ročně láká řadu diváků nejen těch, kteří se tanci rekreačně věnují, ale především těch amatérských, kteří se nechávají unášet netradičním zpracováním choreografií ve stylech street dance, disco dance, show dance nebo parketových kompozicích.
Přidat na Facebook
„Každý rok se hlásí stále více tanečníku, což nás velice těší, protože tím zvyšujeme úroveň soutěže. Letos přislíbilo účast přes 1400 tanečníků z České i Slovenské republiky. Očekáváme 51 tanečních skupin, což řadí Effect dance cup k největším amatérským tanečním soutěžím u nás. Pro každý ročník soutěže hledáme do řad porotců ty nejzkušenější tanečníky, kteří dávají váhu získaným oceněním. K těm letošním patří například Sanchez, který jako jediný z českých tanečníků dostal příležitost vyučovat v Japonsku, Moskvě a jiných zemích.“ řekla hlavní pořadatelka Mgr. Jana Brázdilová.

Pro všechny, kteří by sami chtěli přijít své taneční umění někam předvést je připravena Afterparty, která se bude konat v Golem klubu od 21 hodin. V stylu hip hopu se budou moci všichni vyřádit i na life koncertě Vilsy /Rusko/ a Henry D /UK/, který je večerního programu součástí.
Organizátorem akce je: TS Effect Proof pod TJ SOKOL Mysločovice, o.s., Backstage Music bar

Partnery projektu jsou: Falcon media, Kiss Publikum, Zlínský kraj, Vychytane.info, InZlin, IS Reklama, Lybar, TS Body rockers, Meatfly, Subform a Nadace Děti-kultura-sport.

Přiložené foto: odkaz na plakát soutěže, který si můžete stáhnout

Taneční studio Effect Proof bylo založeno v roce 1999. Zaměřuje se na taneční styly disco dance, disco show a jazz dance. Má celkem čtyři složky: hlavní věková kategorie „A“, dále hlavní věková kategorie „B“ a Junioři I a II. Choreografkou a trenérkou skupiny je její zakladatelka Mgr. Jana Brázdilová. Od roku 2006 se skupina stala součástí TJ Sokol Mysločovice,o.s., která skupinu zaštiťuje v mnohých projektech a pomáhá skupině tvořit více finančně náročné choreografie. Více informací na www.effectproof.cz


Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 27. 3. 2011 08:00
Chovancová, Michaela. 2011. Mezinárodní amatérská taneční soutěž ve Zlíně Effect Dance Cup 2011. Vychytané.cz. [Online] 27. 3. 2011. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4408. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Mezinarodni-amaterska-tanecni-soutez-ve-Zline-Effect-Dance-Cup--2011
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.031s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49