Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Hip Hop na Votvíráku, aneb máme všechno na světě !

5. ročník festivalu Votvírák přinese na svém hiphopovém pódiu opravdový výkvět.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Votvírák
pátek 17. června 2011 09:00
(konec +- pondělí 20. června 2011 09:00)
Milovice
Milovice (CZ)
Jestli už loni stage v zadním koutu festivalového areálu přitáhla tisíce lidí a odezvou si nezadala s asi třicetkrát větší stagí hlavní, letos se budou dít věci opravdu grandiózní.

Kdo a co tedy bude? Řečeno pateticky: všechno. Je to široká paleta. Je to jak vějíř, kterým můžete rozehnat odér nudy. Na hiphopové stagi festivalu Votvírák si dvě kapely opravdu nespletete a každé jméno tam má svoje místo, protože jak říká Supa z Mojí Reči: „Každej to utáhne na něco jinýho.“ Jediný opravdový prokletí muzikanta – status „šedý průměr“ u nás nenajdete, jinak tu najdete všechno. Jedeme v křiklavých barvách, co blikají tempem vyvolávajícím epileptické záchvaty. Jedině u nás najdete ty nejlepší i ty nejobskurnější. Pravou klasiku i totální magory, co kašlou na pravidla a škatulky. Romantické básnění, přísný rýmování, freestyle šampionů i krvavě hororové vize. Samply, sampler, živé nástroje, mrtvé nástroje… Jedině na Votvíráku najdete největší jména i největší alternativu. Jedině Votvírák má koule předvést vám snad všechny podoby rapu a jeho nejvýraznější zástupce. Ty, co bezmezně obdivujete i ty, na které si se smíchem ukazujete prstem, i ty o kterých se bavíte jen šeptem a posloucháte jen potají doma. Je to velká štreka od Rytmuse k Papa Finimu. Ale nevěřím, že vás nezajímá, jaké další kameny si pořídil diamantový princ a porotce Česko Slovenské superstar. Stejně jako nevěřím, že vás nezajímá luskající samozvaný ostravský král rapu a ulicový hráč s retiazkou za patnáct korun, který při své medvědí mazurce v nablýskaných topánkách pije žlutou limonádu z Penny Marketu.

Všichni, co tu zahrají, budou vyvolávat emoce. Donutí vás kejvat hlavou, mávat rukou i nohou, hrozit paroháčem, opakovat refrény, prskat smíchy a tesat do skály hlášky století. Hiphopová stage na Votvíráku toho udělá hodně, stoprocentně vás ale nenechá v klidu a nezmizí bez chuti a zápachu v propadlišti dějin. Zanechá stopu jak King Kong.

Tohle je zkrátka to bezkonkurenčně nejzajímavější, co v současnosti nabízí Česko-Slovenský hip hop během dvou dnů na jednom pódiu festivalu Votvírák. Nebudete mít chuť odcházet, protože na nějakou nudu nezbyde čas. Jména v lineupu mluví sama za sebe, na další podrobnosti dojde později. Zrekapitulujeme si základní info:

CO: Hip hop stage festivalu Votvírák
KDY: V pátek a v sobotu 17. až 19.6. 2011
KDE: Milovice (bývalý vojenský prostor, cca 25 km od Prahy směr Mladá Boleslav)
KDO: RYTMUS, PSH, PRAGO UNION + LIVĚ BAND, MOJA REČ, DJ WICH & RASCO - THE UNTOUCHABLES, PIO SQUAD, TY NIKDY LABEL SHOWCASE (IdeaFatte, Rest & DJ Fatte, Ryes, Paulie Garand), TAFROB & DJ MAZTAH, STRAPO & DJ SPINHANDZ /SK/, SERGEI BARRACUDA & ADYOS, SEDLÁCI (LÚZER & RESET) /SK/, GAMBRZ REPRS, SODOMA GOMORA (ŘEZNÍK & DE SADE), BONUS, LEDnICE (ELKA, MATHEUS A KALIM), MC GEY, MICHAL CIMALA & DRNDRN, PAPA FINI

VSTUPENKY: www.votvirak.cz/vstupenky.php

INFO: http://www.facebook.com/profile.php?id=1012785517#!/pages/Festival-Votvirak-Hip-Hop-Stage/173081192727089
winslayer
(Lukáš Plaček)
čtvrtek 24. 3. 2011 08:00
Plaček, Lukáš. 2011. Hip Hop na Votvíráku, aneb máme všechno na světě !. Vychytané.cz. [Online] 24. 3. 2011. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4390. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hip-Hop-na-Votviraku,-aneb-mame-vsechno-na-svete-!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.057s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49