Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Vyskytli jsme se - Tereza Kabrdová :)

Vyskytli jsme se - to je seriál o představování naší redakce k jejímu prvnímu výročí! Jo jo, je to tak, 20. května je tu první rok našeho působení ;) Nicméně - teď představíme naši Teréz ;)
Přidat na Facebook
Celé jméno: Tereza Kabrdová
Datum narození (výskytu, vzniku, ..): Žďár nad Sázavou a okolí:-)
Pohlaví: ta, ona, žena, dívka, slečna, to něžnější pohlaví…:-)
Míry: váha – neřeknu!:-), výška – jsem malá žena!:-), jo a s véélkým srdcem…tak ne:-(, jiný míry – pánové mají za měřítko ruce, takže to vlastně ani nezáleží na tom co mám já:-)
Celkový vzhled: původně brunetka teď napůl blond..uvidíme jak se to vyvine, středně dlouhý vlásky ale to se taky mění, zelenohnědý oči - to už se doufám moc měnit nebude, zaseklý zuby (deformace z práce..pořád se usmívat!:D)
No..jsem malá žena s blbýma kecama:-)
Současné působení: UTB, FMK, Marketingová a sociální studia
work – Nonstop klub LAGUNA, restaurace Polnička

Jsem malá, chci být velká! Jsem blond, chci být tmavovláska jako dřív! Jsem cynik, chci být zase naivní, hloupá, ale šťastná! Moc mluvím, chci být tichá a skromná.. no tak to kecám!:-) Jsem rejpavá a protivná, chci být milá a sympatická! Jsem milá a sympatická, chci být rejpavá a protivná! Jsem mladá, chci být mladší!..to se vždycky hodí:-) Jsem inteligentní a chci být hloupá, protože takový lidi mají stokrát snazší život..

Miluju kafe (teď ho piju), kancelářský potřeby (mám zákaz do papírnictví bo bych tam nechala víc jak za oblečení), Miluju Friends a Gilmorore girls (a ať si říká kdo chce co chce!:O) a taky miluju svý přátele a rodinu a všechny lidi, díky kterým jsem jaká jsem:)

Miluju život, protože všichni tuhle šanci nedostali a taky ji můžeme kdykoli ztratit. Nesnáším lidi, který si nedokážou jít za svým, který dají přednost strachu před šancí něco získat, žijeme jen jednou a je hloupý sedět na zadku a bát se! Nejde o to nebát se, ale i přes ten strach jít dál!

Moje životní motto je.. „Cokoli, co je míň než božský je pro mě ztráta času“..

Člověk toho o sobě může říct spoustu, ale radši se zeptejte někoho kdo mě zná..a to hodně dobře..kdo mě zná milou a okouzlující a taky nepříjemnou a protivnou..třeba když mi vyleje kafe!!!:)

A mezi náma, je to docela šíleně energická žena! Tákže pozor na ni ;)

Teréz
(Tereza Kabrdová)
úterý 8. 5. 2007 08:00
Kabrdová, Tereza. 2007. Vyskytli jsme se - Tereza Kabrdová :). Vychytané.cz. [Online] 8. 5. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=436. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vyskytli-jsme-se---Tereza-Kabrdova-:)
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.12s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.135.190.113
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:11