Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Florbalisté Panthers Otrokovice svádějí boje o extraligu!

V letošní sezoně panteři příjemně překvapili nejednoho příznivce florbalového sportu. Rozjetá mašina otrokovického týmu panterů sbírá jedno vítězství za druhým, válcuje své soupeře a v zápasech play-off ještě neklopýtla.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Florbalové play-off
sobota 19. března 2011 18:30
(konec +- neděle 20. března 2011 01:30)
Sportovní hala SPŠ Zlín
Zlín (CZ)
Po famózním postupu v sezoně minulé, navázalo sportovní mužstvo jako nováček v první lize pod taktovkou kouče Petra Hrabce sportovními úspěchy i v soutěži letošní. V základní části soutěže tým Otrokovic obsadil třetí místo s 45 body, tudíž měl možnost volby soupeře pro první kolo play-off . Panteři zvolili, že soupeřem jim bude klub Hippos Žďár n. Sázavou. Výsledky v sérii 11:3, 5:1 a 5:2 jednoznačně ukázaly, kdo je lídrem série. Panteři dali hrochům florbalovou lekci a jasně potvrdili, že patří na špičku 1.ligy, na které se bez pochyby poperou o co nejlepší umístění v soutěži a postup do nejvyšší soutěže - FORTUNA EXTRALIGY!

Souběžně s panterskými zápasy sváděli boje i ostatní ligové týmy, z nichž jeden měl být další výzvou pro otrokovické florbalisty. A je to přávě tým Paskov Saurians, který po vyhrané sérii s celkem TJ VHS Znojma, je soupeřem panterů. První utkání, jehož jehož herní dějství bylo vyrovnané 4:4 až do posledních minut základní hrací doby, hráči sehráli v Paskově. Jako nejzkušenější hráč panterů na hřišti, v sedmé minutě prodloužení, zaúřadoval odchovanec otrokovického florbalu a držitel extraligového titulu s týmem 1. SC WOOW Vítkovice JAROSLAV VANĚK za asistence Michala Nagyho a první vítězství bylo doma.

Druhý zápas na palubovce Paskova začali oba týmy spíše takticky opatrněji, ale třetí třetina jasně ukázala sílu týmu panterů, kteří rozstříleli domácí 4:10. Stav série je tedy 2-0 pro PANTHERS OTROKOVICE a následující utkání se uskuteční ve Zlíně.


Kolik padne branek do sítě soupeře? Rozhodnou panteři už v sobotním domácím utkání?

Zápas slibuje spoustu skvělých sportovních momentů, gólových šancí, soubojů o míček, ale také florbalových dovedností, jež zaujmou oči nejednoho diváka.

Florbalový svátek se uskuteční ve sportovní hale SPŠ Zlín již tuto sobotu 19.3 od 18:30 a případný druhý zápas o den později v něděli 20.3 v 17:15.

K dispozici bude i doprovodný program a občertvení v bufetu.

Bud i TY součástí utkání jako divák, fanda či kamarád někoho z panterů a přijdi podpořit v bojích o extraligu!!!

Volná vstupenka je k dipozici a můžeš jít GRATIS! Stačí KLIKNOUT ZDE vytisknout nebo vyfotit mobilem a vzít ji sebou na zápas!
Smokey
(Josef Obržálek)
středa 16. 3. 2011 08:00
Obržálek, Josef. 2011. Florbalisté Panthers Otrokovice svádějí boje o extraligu!. Vychytané.cz. [Online] 16. 3. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4355. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Florbaliste-Panthers-Otrokovice-svadeji-boje-o-extraligu!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.188.46.251
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:12