Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Žárlivá scéna vyvrcholila prokopnutím dveří

Ve středu, krátce před 15tou hodinou se na stálou službu Městské policie Zlín obrátila pracovnice ostrahy II. segmentu. Uvedla, že došlo k poškození skleněné výplně vstupních dveří a to po následné hádce mezi 19letou ženou a jejím 31letým přítelem.
Přidat na Facebook
Strážníci na místě zjistili, že důvodem incidentu byl fakt, že muž měl kouřit s kamarádkou před domem a při tomto je měla vidět jeho přítelkyně. Tato mu ztropila žárlivou scénu, přičemž on jí dal na uklidnění facku. Na to mladá žena dle svých vlastních slov „chytla nerva“ a vzteky kopla do dveří. Prasklé sklo pak zůstalo v rámu jen díky nalepené folii. Žárlivka tak kromě pokuty za poškozování cizího majetku bude muset ještě uhradit i vzniklou škodu.

Řídil i přes zákaz řízení, zadrželi ho strážníci MP Zlín
Vozidla, jehož řidič řídil v protisměru, si ve čtvrtek v noci povšimli strážníci Městské policie Zlín na ulici M. Knesla. Když řidič vozidla zahlédl služební vozidlo, začal rychle couvat a snažil se strážníkům ujet. Toto se mu ovšem nepodařilo a vozidlo bylo strážníky zastaveno. Řidič byl vyzván k prokázání totožnosti, k čemuž uvedl, že osobní doklady u sebe nemá a tak své iniciály sdělil pouze ústně. Tyto se ovšem po prověření ukázaly jako nepravdivé. Navíc hlídce bylo na základě místní znalosti známo, že by se mohlo jednat o 36letého muže ze Zlína, který s minulosti dopouštěl protiprávního jednání pod vlivem návykových látek, má vyslovený zákaz řízení a vydává se za svého bratra. Vzhledem k tomu, že zde vzniklo podezření ze spáchání trestného činu, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celou věc převzala k dalšímu šetření.

Nedodíval ani 2. třetinu, natož celý hokejový zápas
Konce vypjatého hokejového zápasu mezi Zlínem a Pardubicemi se nedočkal 35letý fanda z Rakové. Ten totiž v průběhu 2. třetiny vhodil na ledovou plochu kelímek s pivem. Měl smůlu, byl při tomto nesportovním počinu spatřen pracovníky bezpečnostní agentury, kteří k němu přivolali strážníky Městské policie Zlín. Tito s ním sice jeho protiprávní jednání vyřešili domluvou, ale pro zbytek zápasu mu byl vysloven zákaz vstupu na stadion. Mohl tak při cestě domů přemýšlet o zásadách slušného chování a vzít si ponaučení pro příště.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín
Lakina
(Lada Váňová)
pátek 4. 3. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Žárlivá scéna vyvrcholila prokopnutím dveří. Vychytané.cz. [Online] 4. 3. 2011. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4336. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Zarliva-scena-vyvrcholila-prokopnutim-dveri
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.089s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.241.123
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 07:14