Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Sebevrah skončil v péči lékařů

Muž vyhrožoval sebevraždou z důvodu, že mu jeho kamarádky nebraly telefon. Chtěl vyřešit, kdo se po jeho smrti postará o jeho kočky. Dotyčný jevil známky podnapilosti a duševní poruchy.
Přidat na Facebook
K 42letému muži, který vyhrožoval sebevraždou, vyjížděla dnes nad ránem hlídka Městské policie Zlín. K dotyčnému, který se ve čtyři hodiny ráno nacházel na autobusovém nádraží, byla okamžitě vyslána nejbližší hlídka strážníků. Těmto podnapilý muž uvedl, že má problém, který chtěl řešit se svými kamarádkami, jenže ani jedna mu nezvedala telefon. Svůj život měl v úmyslu ukončit nožem, který měl při sobě a jeho problém spočíval v tom, že chtěl vědět, kdo se po jeho smrti postará o jeho kočky. Vzhledem k tomu, že muž kromě podnapilosti jevil známky duševní poruchy, byla k němu přivolána ZZS ZK, jejíž lékař nařídil převoz dotyčného do zdravotnického zařízení.

Agresivní pachatelka pokusu o krádež skončila v péči lékařů
V pondělí, o půl jedné odpoledne, se na stálou službu Městské policie Zlín obrátila pracovnice drogerie na náměstí Míru. Uvedla, že se u nich nachází agresivní žena, která se pokusila o krádež a navíc se chová značně podivně. Shazuje zboží z regálů a vykřikuje nesrozumitelné věty. Při tomto vyjádřila obavu, aby nedošlo ke škodě na majetku, potažmo k újmě na zdraví. Na místo byla ihned vyslána nejbližší hlídka MP Zlín. Tato 35letou ženu ze Zlína vyzvala k podání vysvětlení, čemuž ale dotyčná odmítala vyhovět. Chovala se značně zmateně, rozhazovala z kabelky různé písemnosti a několikrát se pokusila z místa odejít. Vzhledem k její vzrůstající agresivitě byly na místo naveleny další hlídky MP Zlín a k ženě, která jevila známky duševní poruchy, byla přivolána i ZZS ZK. Dotyčná byla poté převezena k hospitalizaci do zdravotnického zařízení.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín
Lakina
(Lada Váňová)
středa 23. 2. 2011 08:00
Váňová, Lada. 2011. Sebevrah skončil v péči lékařů. Vychytané.cz. [Online] 23. 2. 2011. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4281. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sebevrah-skoncil-v-peci-lekaru
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.089s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.217.86.24
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:27