Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Open Air Festival nabízí týdenní pobyt na horách

Získají ho dva “nejbláznivější” fanoušci
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Open Air Festival
čtvrtek 11. srpna 2011 20:00
(konec +- neděle 14. srpna 2011 20:00)
Letiště Panenský týnec
Panenský týnec (CZ)
Soutěž o nejztřeštěnější nápad rozjíždí v těchto dnech Open Air Festival. Na svých stránkách www.openairfestival.cz v sekci soutěž vzkazuje svým fanouškům: Ukažte, že nejste žádné konzervy! V soutěži o týdenní pobyt na horách se vším všudy (permanentky, ubytování, polopenze) jde o to nahrát na stránky festivalu obrázek nebo video na téma “co všechno jsem schopný udělat pro týdenní dovolenou na horách zdarma.” Ve hře je příjemné ubytování v O2 pokoji v hotelu Eden v Herlíkovicích. Open Air Festival má však dobré zprávy i pro nelyžaře. Program třídenní multikulturní akce v Panenském Týnci totiž obohatí vtipná dvojka domácích interpretů - Mig 21 a Nightwork. A co víc - festival slibuje, že do týdne oznámí jméno další zahraniční hvězdy. První indicie - kapela pochází z kontinentální Evropy. Další mírné nápovědy bude festival svým fanouškům sdělovat prostřednictvím svého profilu na Facebooku - www.facebook.com/openairfestival.

Kdo si hraje...
Pokud vás láká týdenní dovolená na horách 11. - 18. března za skvělých 0 korun, stačí jen zapnout na plné obrátky vaší tvořivost. Vyfoťte sebe a jednoho vybraného kamaráda nebo kamarádku, případně spolu nahrajte vtipnou scénku na video. Vaše výtvory pak nahrajete na internetové stránky www.openairfestival.cz “Odborná komise”, složená z rodiny festivalových maskotů - OAFových - pak vybere 10 nejpovedenějších videí a fotek, ze kterých nakonec vítěznou dvojici vyberou sami fanoušci. Soutěž startuje dnes a trvá do 3. března. Šanci přihlásit své nápady mají všichni milovníci horské zábavy až do 27. února. Pak už nastane finální kolo, ve kterém rozhodnou samotní fanoušci. “Pamatujte, že výběr podléhá jen jednomu pravidlu - nejulítlejší nápad vyhrává,” říká manažerka festivalu Marie Marková.

The Chemical Brothers... a kdo dál?
Open Air Festival už ví, fanoušci zatím mohou hádat. Kdo bude další headliner akce? Která zahraniční kapela dorazí do Panenského Týnce? “Diskutujte na Facebooku festivalu,” nabádá promotér Open Air Festivalu Michal Lukeš. “Na www.facebook.com/openairfestival můžete hádat, které jméno přibyde vedle The Chemical Brothers. Kdo uhodne jako první, dostane od Open Air Festivalu CD této zatím utajené kapely,” dodává Michal. První vodítko - tahle parta pochází z kontinentální Evropy. A malý náznak jako bonus - naše “tajná kapela” se rozhodně nevyžívá v oddychové hudbě. Další nápovědy se budou postupně objevovat a finální jméno Open Air Festival slavnostně odhalí příští týden.

Novinky na programu však festival odhaluje už dnes. Na letišti v Panenském Týnci “přistanou” Mig 21 s Jirkou Macháčkem v čele. Druhou novinkou jsou Nightwork. Tedy - vedle Mig 21 - další kapela, která na pódiu vyznává především jedno pravidlo: legrace musí být, i kdyby kombo nehrálo a bubeník ztratil obě paličky.

Získejte slevu 25 % z aktuální ceny vstupenky nebo 1+1 vstupenku zdarma
Open Air Festival svým fanouškům nabízí několik způsobů, jak získat výraznou slevu na vstupné. Ovšem akce jsou omezeny časově i kapacitně. Proto festival doporučuje, aby si jeho fanoušci s nákupem vstupenek pospíšili. První variantu slevy nabízí Open Air Festival všem členům věrnostního O2 Extra Klubu, kteří v ceně jedné vstupenky dostanou druhou v rámci akce 1+1 zdarma. Více podrobností o této akci najdou zájemci na www.o2extra.cz I další fanoušci však nepřijdou zkrátka. V rámci speciální akce mohou získat vstupné se slevou 25 %. Pro uplatnění slevy zašlete SMS ve tvaru OAF pohlaví věk PSČ e-mail jméno příjmení (např.: OAF M 30 12000 jan.novak@email.cz Jan Novak) na číslo +420 602 800 809. Obratem obdržíte kód, který bude akceptovatelný do konce následujícího kalendářního měsíce ve všech prodejnách sítěTicketpro.

Na jedno telefonní číslo je možné získat slevu na 2 vstupenky. Takto vygenerované kódy na slevu mohou zájemci uplatnit do konce února 2011. Cena SMS zprávy bude odpovídat vašemu tarifu u vašeho operátora. Odesláním dat souhlasíte se zpracováním obchodních údajů a možností zasílání obchodních sdělení (s frekvencí cca 1 měsíčně v podobě zvýhodněných vstupů na eventy apod.). Se vstupenkami si naopak lámat hlavu nemusí děti do 12 let, kteří mají vstup na akci za sympatických 0 korun. “Ceny vstupného se budou postupně zvyšovat,” říká promotér festivalu Michal Lukeš. “Příští změnu ceníku můžete očekávat 28.2. 2011,” dodává.

winslayer
(Lukáš Plaček)
sobota 12. 2. 2011 08:00
Plaček, Lukáš. 2011. Open Air Festival nabízí týdenní pobyt na horách. Vychytané.cz. [Online] 12. 2. 2011. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4229. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Open-Air-Festival-nabizi-tydenni-pobyt-na-horach
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.102s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.216.186.164
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 16:23