Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Proč (ne)jít na ples??!

Osobní účast na plese nutná? Že ani náhodou? A proč tam vlastně není? Roztočte to na plese dle neformálních pravidel!!! Ale tak, aby ostatní neprotestovali a nezapomeňte sebou vzít i přátele!! Bez nich by to ani nešlo..
Přidat na Facebook
Leden-únor.. jak už to tak bývá školní ples pomalu na každé škole, povinná účast, partner, šaty, starosti, vstupné, peníze... Konec s pesimismem! Jde to i jednodušeji. Chtějí jít i rodiče na ples? A vy nechcete? I to jde zařídit. Stačí jen o plesu nemluvit každý den, až na to přijde čas stačí jen vyřknout větu: "Hele mami, je to ples školy, žádní rodiče tam nepůjdou, vážně tam chcete jít?" Většinou to zabírá :o) A už je po problému. Říkáte si , že jste nechodili do tanečních, neumíte žádné kroky, a váš šatník není vhodný na plesovou sezónu? Žádný problém, navštivte Zlínské obchodní centro-Čepkov a nákupní centrum Tesco v Malenovicích. Je tam hodně slev a pěkný výběr šatů. Když už vážně nic nesežnete od čeho jsou přátelé? Poradí a nezradí :o) A co taneční (ne)nadání? I to nevadí na plese se netančí vždy jen dle pravidel, obzvlášť pokud je to školní. Na parket se ze začátku vrhnou tanečníci a pak se stejně jen plouží plouží plouží a ke konci „kalí“ tak jak kdo umí. Důležité je i vstupné!!! A co pití? Takže rodiče zase investují :o) No holt nemají to jednoduché..

Žádné nudné posedávání neočekávejte. Nikdo neříká, že se musí pouze sedět u stolu a tančit. Jde o to se bavit tak jak kdo umí tak zapojte kreativní fantazie, počkejte až skončí program pořádaný školou, mezitím si můžete jít klidně na kafčo, pokec s přáteli. Potom jde o to dostat se na parket za aspoň trošku střízlivého stavu a být mezi fajn lidmi. Každý ručí sám za sebe. Nikdo vám nebude určovat kolik máte, nebo nemáte pít. Ale rozhodně byste se neměli „ožrat do němoty“ někdy přece musíte přijít domů.. a jsme u toho. Rodiče Vám nařizují kdy se máte vrátit domů? Nene, tak v tom jim zabraňte! Nepřijdete přece o skvělý školní ples! Plesy končí tak kolem 03:00 a to přece sami domů nepůjdete! Přespíte u „kamarádky“ :o) a ráno huráá domů..

Malé rady: jak už jsem taky sama zjistila.. 2 hodiny předem na nachystání nestačí :o) Co na sebe? Botky, šatky, kabelku + kapesníky (venku je zima) kabát(bundu). Partnera seženete všude..kamarádi půjdou, když jim povíte, že nemusí tančit :) Vezměte si nějaké ty pětky na tombolu, můžete se i dobře najíst :)

A na závěr nezapomeňte!!:

Takže vlastně co na plese? Pokecat, zatančit, na kafíčko, rozhodně se tam ukažte! A pak? Máte celou volnou noc!!! Kolem tanečních sálů bývají často otevřené diskotéky, café-bary a různá bavící zařízení pro případ že už vás to bude štvát.. Nezapomeňte se vyfotit jako důkaz, že jste se na plese opravdu vyskytli a hurá na pařbu s přáteli. Třeba rovnou do Musiclandu A, Velryby Golemu apod.. Myslím, že se to vyplatí..
Suzane
(Zuzana Šimková)
čtvrtek 8. 2. 2007 08:00
Šimková, Zuzana. 2007. Proč (ne)jít na ples??!. Vychytané.cz. [Online] 8. 2. 2007. [Citace: 27. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=420. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Proc-(ne)jit-na-ples??!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.105s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.218.209.8
Serverový čas: sobota 27. dubna 2024 02:24