Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Tak jsem konečně strávila víkend ve Zlíně!!!

..aneb příběh ze života jedný malý slečny, která ve Zlíně studuje už druhej rok a víkendový radovánky tohohle města ji až donedávna míjeli!:)
Přidat na Facebook
Jo, ok..je to asi hloupý studovat v docela velkým městě druhej rok a nemít čas tam strávit víkend a užít si to!!! Ale když máte dvě práce a fajn rodiče, za kterýma se Vám ještě pořád chce..tak to ani moc překvapivý není!:) No jasně, že jsme abnormálně normální rodinka:)
Každopádně jsem zrovna prožívala bouřlivé zkouškové období, které každého studenta naplní touhou alespoň něco umět!:D A jako obvykle jsem to časově moc nevychytala,takže jsem si do Zlína na den na dva jezdila ohřát zadek (bo jsem z konce světa, kde dávají lišky dobou noc a medvědům umrzaj zadky!:)) Mno a do toho se mi uvolnil jeden víkend a tak sem se.. ANO odvážila jsem se!..uvažovat o víkendu tady ve Zlíně!:) Jaképak dobrodružství:D Zabalila jsem pár hadříků a s Brunem jsme vyrazli..(Bruno je můj červený kufr s kolečkama, celým jménem Bruno de Samsonite!:D.. pro úplnost.. ne, nejsem normální!)

První fáze mého pobytu (to byla teprve středa) byla zpestřena návštěvou bazénu.. možná že se k tomu víkendu ani nedostanu! Protože! Neskutečný co já tam viděla! Proč nikdo chlapům neřek že „adamky“ jsou už pár..hodně..let pasé a že sedět „pokérovanej“ hodinu na schodku není moc spotovně bazénový (tetování, henna..cokoli..když sedíte hodinu na brehu suchej tak jste vždycky za kokota!:D) A bonus pro mě tenhle večer..byla sem tam s kamarádem a protože nechce abych se ztratila v tom davu a vlnách, tak má na hlavě vystříhanou svoji přezdívku..proste plavu za popsanou hlavou:D Mno pak kafe, čaj, učit se angličtinu a spát!


Další den písemka dopo a odpo úklidovém nájezd na náš pokoj na kolejích, od té doby je tam..jak to říct..příjemně..a..sterilně!:D á večer příjezd zábavního prvku, nechtěla jsem si užívat víkendového Zlína sama..od autobusu na kávu..na drink:) já litr vína ona něco přes půl litru, plodný večer:)

Další den: vstávání – 0, činnost – 0, voda – pár litrů, kafe – móóóc, jídlo – 0, večer jídlo – mňam, oblíbený podnik – super body, zábava – zábavná blondýna a zábavném brunet:) takhle to zní debilně, ale on má vážně tmavý vlasy..asi:) má je krátký a zábavném byl i když moc nechtěl:) málem jsem z toho měla tričko, ale je silnější! Sakra! Špatná volba!:D, drinks – o něco míň ale dost, vrtění boky jakože tanec – móóóc, až do rána!:D mladíků – móóóc..ale jakože strašně mladých, trošku jsme si připadali jako fosílie:D

Takže můj osobní závěr.. je úplně jedno kdy a kde, ale jde o to s kým!:) Já si to užila a móc a to jen díky lidem, který mi dělali společnost!
Teréz
(Tereza Kabrdová)
čtvrtek 1. 2. 2007 08:00
Kabrdová, Tereza. 2007. Tak jsem konečně strávila víkend ve Zlíně!!!. Vychytané.cz. [Online] 1. 2. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=414. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tak-jsem-konecne-stravila-vikend-ve-Zline!!!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.09s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.14.145.252
Serverový čas: sobota 27. července 2024 11:19