Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Jak se správně obléci na Havaii party? A jít zadarmo?

Čas od času se stane, že vám radíme co a jak.. Tahle rada bude naprosto vychytaná! Takže mládeži, poslouchejte! Chcete jít na Havajskou párty úplně gratis a vytvořit originální atmosféru..?! Není nic snazšího než se správně havajsky obléci..! Že nevíte jak na to..?! My vám poradíme..!
Přidat na Facebook
Když se řekne Havaii, tak to jsou spoře oděné dívky.. tančící hula hula hop.. Prostě exotika, břišní tance, a pohled na těla lahodící každému muži.

Takže dámy, rada číslo jedna: dojděte úplně nahé, my vás zahřejeme! Vtip to rozhodně není, ale takových odvážlivkyň mezi vámi moc není, takže začneme přidávat vrstvy.. :o) Pro začátek budou stačit bikiny a nějaká ta suknička..

Pokud chcete svá krásná těla trochu havajsky vytunit, doporučujeme jakékoliv věnce, kromě vánočních a pohřebních věnců.., ty fakt ne.. (Tour De Krematourim plánujeme až na podzim.., takže zbytky z vánoc nevyhazovat, budou se hodit..)

No a pokud se stydíte takhle odhalit, přeci jenom vánoce jsou sviňa a poznamenali vaše těla, jak letošní zima vlekaře, hoďte na sebe nějaký pytel a ozdobte ho velkou mašlí..


Co poradit pánům..? Pokud vypadáte jak Nick Slaughter, tak už vám jen stačí prkno pod paži, kolt za pas a jít balit slečny.. A těm ostatním radím, jakoukoliv pestrobarevnou košili, sluneční brýle, plavky , krém na opalování.. Upss, no nic! Ten krém nechte radši doma, a víte co? I ty plavky, úplně dobře postačí bermudy, kraťasy nebo šortky.. Jako doplněk můžete také použít květinové věnce ala Havaii nebo slaměný klobouk..

A to nejlepší na závěr, ti z vás, kteří takhle podpoří letní atmosféru, mají vstupné zdarma! Je jasné, že venku je kossi, ehh kossa, pardon zima, proto se můžete převléci před vstupem u odkladiště přebytečného oblečení nebo vymyslíme nějakou provizorní šatničku…

majkl
(Michal Gaja)
středa 31. 1. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Jak se správně obléci na Havaii party? A jít zadarmo?. Vychytané.cz. [Online] 31. 1. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=410. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jak-se-spravne-obleci-na--Havaii-party?-A-jit-zadarmo?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.145s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.77.173
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:52