Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Poslední pohádková neděle ve Zlatém Jablku ve Zlíně

Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko připravuje pro své nejmenší návštěvníky poslední bezplatné divadelní představení v tomto roce. Po úspěchu předchozích vystoupení čeká na děti v neděli 19. prosince závěrečná dvanáctá hra – Betlém. Malí návštěvníci Zlatého jablka se opět mohou těšit na interaktivní, zábavní hru s velkými loutkami v dětském koutku.
Přidat na Facebook
Pravidelná nedělní představení se konají vždy poslední neděli v měsíci, a to po celý rok. Obchodní centrum Zlaté jablko je organizuje od ledna. Pohádky mají dětem zpříjemňovat rodinné nákupy. Začínají vždy v 10 hodin ráno a v 15 hodin odpoledne v dětském koutku. Vstup je zdarma.

Rodiče si mohou zvolit, zda se chtějí dívat na pohádku společně se svými dětmi nebo vyrazí na pohodové nákupy, 40 až 60 minut, během kterých děti sledují vystoupení. Po celou dobu představení musí být pod dohledem rodičů pouze děti do tří let věku. „Chceme nabídnout vždy něco navíc. Přemýšleli jsme, jak nejlépe usnadnit rodičům s dětmi jejich nákupy. Děti jsou aktivní, není jednoduché udržet jejich pozornost při nákupech. Baví je interaktivita a vrací se ke hře s hračkami, bez televize a počítačů, proto mohou tento čas strávit vesele a po svém“, říká Jiří Kratochvíl, ředitel OZC Zlaté jablko. Místo na divadelní představení je navíc možné si i rezervovat. Stačí zatelefonovat na číslo: 733 641 769 a dítě na představení přihlásit. Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před začátkem představení. O pohádky je mezi malými návštěvníky veliký zájem, a všem opozdilcům se tak může stát, že se na představení již nedostanou.

Plánovaná představení realizuje brněnská divadelní společnost Koráb, která má bohaté zkušenosti s pořádáním společenských akcí pro děti. Děti si mohou hrát s loutkami, aktivně se zapojovat do hry, rozvíjet svou iniciativu a tím plnohodnotně trávit volný čas.

Zda bude OZC Zlaté jablko organizovat nedělní pohádky pro děti i v příštím roce se ukáže až v lednu 2011. „Nedělní pohádky byly nesmírně oblíbené a náš dětský koutek díky nim často praskal ve švech. Teď – po roce, nás čeká bilancování. Teprve pak se rozhodneme, zda budeme pohádky pořádat i nadále, nebo vymyslíme nový projekt. Každopádně, na děti určitě nezapomeneme,“ dodává Jiří Kratochvíl.

Zdroj: TZ Comtech
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 17. 12. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. Poslední pohádková neděle ve Zlatém Jablku ve Zlíně. Vychytané.cz. [Online] 17. 12. 2010. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=4071. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Posledni-pohadkova-nedele-ve-Zlatem-Jablku-ve-Zline
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.096s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.219.189.247
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 03:12