Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Jak si zpestřit sexuální život?

Pociťujete, že do vašeho sexuálního života se začíná zakusovat stereotyp? Co proti tomu dělat, abyste potěšila nejen sebe, ale i svůj protějšek?
Přidat na Facebook
Zajděte si do nejbližšího obchůdku se spodním prádlem a vyberte si nějaký delikátní kousek. Doma ho překvapte a předveďte mu striptýz na který nezapomene. Nebojte se být sebevědomá, laškovně odhazujte oblečení a přitom svůdně vrťte boky. Ale pozor! Nesmí se vás dotýkat, jenom dívat, dokud neodhodíte poslední svršek.

Pozn.: Důležitý je výběr hudby a v jaké situaci si svlékací akci zvolíte. Pochybuji o tom, že zvítězíte nad důležitým zápasem jeho milovaného fotbalového klubu.

Co tahle si natočit své vlastní hravé video či vyfotit se v lechtivých polohách? Nebojte se zapojit do hrátek s partnerem techniku. Navrhněte společně scénář a potom ho realizujte.

Znáte film Základní instinkt? Zahrajte si na sexy agresivní Sharon Stone. Zajděte si s partnerem někam do společnosti a schválně ponechejte doma kalhotky. Když si budete jista, že se věnuje jenom vám, přehoďte familiérně nožku přes nožku nebo mu přímo nasměrujte ruku. Bude jistě příjemně překvapen.

Buďte drze upřímná. Když budete mlčet jako ryba, nějak si nepomůžete. Pošuškejte partnerovi do ouška, co byste si přála, kam by měl zamířit a kde vás polaskat. Sem tam mu zavolejte do práce a řekněte mu na co máte chuť.

Víme, že postel je pohodlná, ale co takhle vyhledávat zakázané nebo veřejná místa.

Zaběhněte do knihovny a vypůjčete si tzv. chytré knížky. Čtěte rádoby erotické popisky jako kdybyste mu předčítala pohádku.

Erotické pomůcky jsou pro vás tabu? Nemáte se čeho bát. Poraďte se s partnerem a vyražte na společné nákupy.

Hrajte si se svým tělem před ním. Nevydrží a okamžitě vám přispěchá na pomoc.

Přineste si do pelíšku oblíbené pamlsky. Jako je čokoláda, šlehačka, jahody a naaranžujte tělo svého protějšku. Ti co viděli Obsluhoval jsem anglického krále mají inspiraci zadarmo..

Přeji příjemnou zábavu :o)
joslin
(Petra Hrabalová)
sobota 27. 1. 2007 08:00
Hrabalová, Petra. 2007. Jak si zpestřit sexuální život?. Vychytané.cz. [Online] 27. 1. 2007. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=398. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jak-si-zpestrit-sexualni-zivot?
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.17s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.112.154
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:17