Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Holky, nemá do vás kdo píchnout?! Co takhle digitální rozkoš?!

Na samotu je nejlepší lék společnost někoho druhého, ale když žádný druhý není po ruce, tak se musí přiložit vlastní ruka k dílu! A proč namáhat svoje ruce, když máme dokonalé hračky..
Přidat na Facebook
Ale prosím vás, vůbec nemám, namysli studené silikové plniče regálů ve všech sexshopech na světě. Jdu trošku dál, nejsem žádný Honza z Horní Lhoty co měl koupit rohlíky na snídani a zůstal trčet v obchodě vedle..

Prolínání digitálních technologií do reálného světa se nevyhnulo ani erotice. Většina z vás vlastní nebo se již setkala s mp3 přehrávačem nebo podobným zařízením. A jak tak člověk pátrá a zkoumá po internetu, nestačí se divit..

Co takhle hudbou řízenou sexuální hračku za pouhých 69 dolarů jako příslušenství k iPodu propojenou s P2P výměnným systémem? Opravdu nechcete zjistit jaký autoerotický potenciál má pro vás Bach, Rammstein, Justin Timberlake nebo třeba Beyonce? Bílý hladký vibrátor v designu Apple iPod pulzuje v rytmu hip-hopu, či trance, který právě posloucháte. Připojte svůj vibrátor na iHome Clock Radio a určitě vás příjemně vzbudí. Připojte se do speciální reprosoustavy Bose Tunedock a zaposlouchejte se do řeči svého těla..

Na bílý, elegantně hladký povrch vibrátoru můžete nasadit i růžový silikonový přebal přesně v tom tvaru, který vás vzrušuje. Stejně designovaný je i olejíček s aloe vera ve sprayi. Vše v kombinaci bílé, šedé a rozkošně růžové. A o nejvhodnější playlist iMix, který si vytvoříte, se můžete podělit na netu v OhMiBlogu a nebo jej můžete prodávat v iTunes Music Store na stránce Apple, příznačně nazvané iLife 06. Hudba, fotky, video, blog. Sex. A vy jste tak sami a nikdo není po ruce až na váš vytuněný iPod..
majkl
(Michal Gaja)
pátek 26. 1. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Holky, nemá do vás kdo píchnout?! Co takhle digitální rozkoš?!. Vychytané.cz. [Online] 26. 1. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=396. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Holky,-nema-do-vas-kdo-pichnout?!-Co-takhle-digitalni-rozkos?!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.072s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.139.240.64
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:47