Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Spirit Catcher live show v klubu Kostel!

26. listopadu přivezou belgičtí Spirit Catcher do Prahy své aktuální album Partners In Crime, které ve světě sbírá jeden úspěch za druhým a zároveň poprvé v ČR představí své full live vystoupení. Tento svátek elektronické hudby se odehraje na rezidentní noci Believe djů Tazze a Biodana v prostorách pražského klubu Kostel. Line up je posilněn o dje Viléma, který stál u zrodu české elektronické scény a je jeden z prvních českých djs vůbec.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Koncert SPIRIT CATCHER
pátek 26. listopadu 2010 22:00
(konec +- sobota 27. listopadu 2010 05:00)
VENUE (ex-Kostel)
Praha (CZ)
SPIRIT CATCHER a jejich full live vystoupení není jako u ostatních projektů. Jejich live show je opravdu live v pravém slova smyslu. Kombinují dva laptopy Apple, používají 16-ti kanálový analogový mix, syntetizátory, midi kontrolery a několik pomůcek včetně efektorů. Pro jejich tolik charakteristický zpěv používají speciální vokodéry.

Spirit Catcher live show se koná jen několikrát do roka a jsme velmi poctěni, že si jako jedno z míst, kde představí své nové album, vybrali právě Prahu a klub Kostel. O to více jsme nadšeni, že jejich aktuální album “Partners In Crime” bylo vyhlášeno serverem www.ilikemusic.com a časopisy Future Music a Raveline jako album měsíce. Zároveň boduje v bestsellers charts na Junodownload.com. V Praze vystoupí poprvé ve full live vystoupení a věříme, že jejich groovy energický house nenechá jediného přítomného clubbera klidným.



Spirit Catcher live show - záznam ze Smart Baru z Chicaga.
http://soundcloud.com/spiritcatcher/spirit-catcher-live-at-smart-bar-chicago-june-2010

Recenzi jejich aktuálního alba “Partners In Crime” si můžete přečíst zde:
http://www.techno.cz/recenze/35727/hudebni-recenze-spirit-catcher-partners-in-crime

Jak jejich full live vystoupení vypadá? Mrkněte na toto video:
http://www.youtube.com/watch?v=qlMcchI5dUY

DJ VILÉM patří mezi první djs u nás a vlastně stál u zrodu taneční muziky v Čechách. Společně s djem Lumierem produkoval dnes již kultovní večírek Lollypop . Dnes je již jediným rezidentem této nejznámější gay party v zemi. Začínal v devadesátých letech společně s dji Loutkou, Braunem, Aiffelem a Bidlem. Tato legendární pětka se dá považovat za základní kámen houseové scény v Praze a vlastně v celé ČR.
Celou akci podpoří svými sety rezidentní dvojice TAZZ & BIODAN, kteří stojí za konceptem Believe. Jejich zvuk se pohybuje v rozmezí house-tech-progressive a můžete je často slyšet v klubech jako Roxy, Chapeau Rouge, nebo U Bukanýra, víceméně hráli snad už všude.

Pro členy Facebook skupiny Believe stále trvá výhoda, že mají vstup zdarma. Stačí se přidat do skupiny Believe a volný vstup máte zajištěn. Skupinu Believe najdete na tomto linku: http://www.facebook.com/group.php?gid=110791102310330
Tato výhoda končí den před party se Spirit Catcher a všichni členové budou kontaktováni skrze facebook jak uplatnit nárok na volný vstup.

Kdo se nechce přidat do skupiny Believe a má zájem dorazit na tuto akci má možnost koupit vstupenky v síti Ticketpro za 150 Kč + poplatky. Na místě pak za 250 Kč.

Zdroj: TZ Petr Tajčman
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
sobota 20. 11. 2010 08:00
Prachař, Štěpán. 2010. Spirit Catcher live show v klubu Kostel!. Vychytané.cz. [Online] 20. 11. 2010. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3948. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Spirit-Catcher-live-show-v-klubu-Kostel!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.101s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.222.121.170
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 08:49