Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Stíhačky! Nejhorší ženy..!

Je na čase, milé slečny, si uvědomit co opravdu, ale opravdu nemáme rádi! To jak nám dokážete udělat samou láskou, ze života peklo! Čeho je moc, toho je příliš..
Přidat na Facebook
Opravdu nemáme rádi, když nám ani na chvilku nedáte pokoj a pořád nás musíte mít na očích! Třeba se tak zrovna nechováte, ale je spousta žen, které si bez svého partnera nedokáží představit ani jednu minutu svého života. Tisíc telefonátů, bezpočet smsesk a sotva muž dojde domu, visí mu jak čerstvě zavrtané klíště na krku..

Přesně tak tomu bylo i o tomto víkendu. Měl jsem pracovní schůzku s jedním našim redaktorem, nejmenovaným kolegou (na konci článku pochopíte, proč ho chudáka nechci jmenovat)..

Jak tak probíráme pracovní témata „Martin“ (krycí jméno pro dotyčného, jakákoliv náhodnost a podobnost s některými jmény našich redaktorů je opravdu náhodná).. Martin pořád smskuje.. Asi po 20 smsce jsem se naštval a zeptal se ho jestli může mobil vypnout... Co to má jako za problém..

Přítelkyně mi dělá večeři... Tak sem se dozvěděl, že z něho tahala co má rád, jestli tam má dát velké nebo malé rajčata, jestli 6 je málo nebo moc.. A jestli mu nebude vadit, když to vepřové nebude vepřové, ale kuřecí. Že ty talířky co ji koupil po stromeček jsou opravdu pěkné, ale že k tomu nemají žádný pěkný příbor, že ho musí jít tedy příští týden koupit a nebo nejlépe hned zítra...

Rada pro slečny: Moc dobře víte, co má váš partner rád a od vás mu bude určitě vždycky chutnat, ať je to s prominutím blivajz, že bych to ani praseti nedal! Uvařit jídlo, pro svého miláčka, dokážete jistě i bez jeho telefonní asistence, nemyslíte? Nehledě na to, že on má své práce určitě taky dost, tak ho přestaňte při řešení pracovních úkolů otravovat a poraďte si taky jednou sama.. Určitě na to máte!

Ale nazpět k Martinově příběhu, jak tak pracujeme, venku se již zešeřilo, a jeho netrpělivá přítelkyně, zřejmě již s hotovou večeří, začala mít podezření, že drahá polovička nemusí být na pracovní schůzce.. Nejdříve byl telefonát, kdy zjišťovala dobu návratu, pak si pro změnu ověřovala, jak dlouho to bude ještě trvat, pak chtěla vědět kde jsme a nakonec jsem musel potvrdit do telefonu, že je opravdu se mnou..

Rada pro dámy: I vy jste přebornice v žárlení, ale myslíte si, že vaše drahá polovička je natolik hloupá, že když vám řekne, že má pracovní jednání, tak na něm opravdu je nebo si udělá nějaké alibi.. Úplně nejhorší jsou případy, kdy vám vaše žárlivost nedá, a prolezete partnerovi telefon! To je opravdu na zastřelení! Pokud váš partner není idiot (nesmí mu ovšem přijít zpráva zrovna ve chvíli, kdy mu sedíte na klíně a ráda byste si ji přečetla), tak si preventivně vzkazy vymaže a vy se můžete klidně zbláznit, že jste nenašla nic, co by svědčilo proti němu.. Takže nikdy, ale nikdy neberte partnerův mobil.. Buď tam nic nenajdete, anebo si zbytečně uděláte ze života peklo..

A jak myslíte, že skončil Martinův večer? Tušíte dobře. Chudák Martin má zakázané jakékoliv volnočasové aktivity, jako je scházení s kamarády redaktory v hospodě, nedej bože jít s nimi fotit nějaký nemravný fotoreport (protože naši fotoreportéři se všemi ženami co vyfotí, vyspí a když bohužel nestihnou toto, tak aspoň líbají, osahávají a vůbec podvadí své drahé přítelkyně) atd.. No a když byla Martinova stará v ráži, tak mu preventivně zakázala fotbal, hokej na půl století dopředu..

Rada pro dámy: Jestli zakazujete svému partnerovi chodit do hospody, zatímco vy sedíte doma na zadku a ještě mu vyčtete, že kvůli němu nemáte žádné kamarádky nebo ho doprovázíte na každém kroku jak siamské dvojče? Tak to jste docela slušná stíhačka.. Neříkejte, že vás opravdu zajímají chlapské řeči? Stejnak se nudíte a většinou předstíráte, jak moc vás to zajímá, hlavně že máte toho svého pod kontrolou.. No fuj, že se nestydíte.. on je konečně rád, že vypadne z domu, pryč od vás a vy mu musíte prostě hned na začátku víkendu zkazíte úplně vše.. Raději se honem rychle přidejte do nějakého babince, než z vás naprosto zešílí!

A protože stíhací chování v dnešní době neplatí jen pro dámy, tak i pánové by si měli dávat pozor na své letecké umění..!
majkl
(Michal Gaja)
středa 24. 1. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Stíhačky! Nejhorší ženy..!. Vychytané.cz. [Online] 24. 1. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=394. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Stihacky!-Nejhorsi-zeny..!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.038s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.139.70.111
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:55