Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Sonne Edition & Strobe slaví kulaté narozeniny!

Pro všechny milovníky moderní hudby a tance bude sobota 25. prosince 2010 výjimečným (nejen vánočním) svátkem. Právě v tento den se uskuteční jubilejní pokračování moravské párty Sonne Edition, která oslaví 10. díl své existence.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Sonne Edition 10 Celebration: 10 Years of Strobe
sobota 25. prosince 2010 20:00
(konec +- neděle 26. prosince 2010 06:00)
KS BŮROVCE
Topolná (CZ)
Kulatiny (10.výročí) bude slavit také moravská agentura Strobe, která této akci stála vždy pevně po boku. A právě proto, že budeme slavit tyto dvojnásobné kulatiny jsme si pro vás připravili vskutku líbezný line-up.

Hlavním hostem večera bude holandský DJ Rydel, v současné době žijící ve Slovinsku. Tento špičkový dj má za sebou opravdu dlouho šňůru vystoupení a jeho techno sety stihly namlsat už spousty kluberů po různých koutech světa. Rydel si libuje v energickém zvuku, gradujících přechodech a také v komunikaci s obecenstvem.









Dalším horkým esem večera bude polský Eco, kterého jste měli možnost slyšet například na akci BayDay, kde jako hlavní host exceloval velmi příjemným zvukem. Eco je multižánrový DJ a ve svých setech kombinuje prvky electra, housu, breakbeatu a dalších odnoží taneční muziky, které však spojuje do nezaměnitelných melodických pasáží. Vytváří tak na živo nový pohled na mixovanou muziku.



Premiéru si před českým publikem odbude výborný slovinský producent a DJ the Frog, který je zároveň jedním ze zakladatelů labelu NWORec. Frog patří mezi ty bojovníky na taneční scéně, kteří se snaží o navrácení toho pravého techna a můžete si být jisti, že jakmile ho uslyšíte hrát, nebudete chtít odejít z parketu.



Českou hvězdou večera bude váš oblíbený DJ Orbith, který se vám zapsal do paměti na jedné z dosud nejlepších nocí Sonne o předloňských Velikonocích. Od tohoto pána můžete očekávat další zběsilou electro-techno jízdu, díky níž si stále získává spoustu nových příznivců.



Samozřejmě jsme tentokrát nezapoměli ani na nejoblíbenějšího valašského Dje, JZĎáka Martiniho a místní superstars z agentury Strobe - duo Lucasch vs. Coma a také rezidenta této párty – Dje Mildeeho!

Pojďte s námi popřát taneční hudbě „vše nejlepší a mnoho dalších krásných let do budoucna“. Těšíme se naviděnou!

Od léta nás můžete navštívit na novém sluníčkovém webu, který najdete na lehce zapamatovatelné adrese www.sonneedition.cz Právě zde naleznete úplně vše kolem této významné slovácké akce!

Kde zjistíte veškeré informace k párty?

Stačí sledovat naše agenturní informační webové stránky www.strobe.cz či přímo web tohoto párty-seriálu: www.sonneedition.cz … a nechybíme samozřejmě ani na Facebooku:
http://www.facebook.com/pages/Sonne-Edition-Official/159782357367800
(Skupina a událost Sonne Edition)

Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 12. 11. 2010 08:00
Chovancová, Michaela. 2010. Sonne Edition & Strobe slaví kulaté narozeniny!. Vychytané.cz. [Online] 12. 11. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3924. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sonne-Edition-&-Strobe-slavi-kulate-narozeniny!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.109s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.127.73
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:44