Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Salon Formia aneb ,,krása za pár minut“

Minulý týden jsem měla možnost navštívit den otevřených dveří nového kosmetického studia ve Zlíně-Malenovicích.
Přidat na Facebook
Už při příchodu do studia na mě dýchla příjemná atmosféra nově zařízených prostor. Dostalo se mi velice milého přivítání slečny majitelky Ivety Gabčové, která mě celou mou návštěvou provázela. Z nabízených procedur jsem si vybrala chemický peeling obličeje.

Chemický peeling je metoda čištění pokožky, která spočívá v nanášení kyseliny glykolové a dalších aktivních látek na pleť. Tato procedura zbaví pokožku vrchní vrstvy buněk. Revoluční technologie Renophase navíc umožňuje proniknutí látek do hlubších vrstev kůže, kde působí hloubkovou stimulaci a regeneraci buněk. Tím se výrazně zlepšuje celkový vzhled pokožky. Chemický peeling se však neslouží jen k čištění pleti a odstranění akné, ale, co možná překvapí – specifické receptury chemického peelingu si umí poradit i s pigmentací různého původu, stejně jako se známkami stárnutí pokožky, jako jsou vrásky či povadlá pleť.



Celá procedura trvala asi 20 minut. Nejdříve mi Iveta nanesla na tvář čistící emulzi, která zbavila mou pokožku povrchových nečistot. Další fází už bylo samotné nanesení formule z kyseliny glykolové, kterou mi na obličeji nechala působit po dobu několika minut. Při působení jsem na tváři cítila jemné štipkání, ovšem nic, co by se nedalo zvládnout. Poté mi směs z obličeje setřela a nakonec mi celou pleť natřela antioxidačním krémem s hojivým účinkem pro zklidnění pleti.

Velikou výhodou chemického peelingu oproti jiným typům čištění pokožky je fakt, že vaše pleť po aplikaci není zarudlá, takže můžete pohodlně pokračovat ve svých plánovaných činnostech. Jediné, čeho se musíte po aplikaci vyvarovat, je bezprostřední návštěva solárního studia či nadměrná fyzická aktivita (resp. pocení), ovšem o všech možných negativních dopadech (a není jich mnoho) budete upozorněni ještě před samotnou aplikací, tudíž se nemusíte ničeho bát :)

Po skončení chemického peelingu jsem se svěřila do rukou přední slovenské vizážistky Miriam Karolové, která mě krásně nalíčila, takže jsem se, jako nový člověk, mohla vydat na cestu domů.

Jakmile jsem se po večerním příchodu domů odlíčila, zjistila jsem, že moje pleť je o poznání hebčí, hladší a zářivější. Ještě ten samý večer jsem se objednala na další proceduru a už teď se nemůžu dočkat jejích výsledků :)



Salon Formia se však nevěnuje jen chemickému peelingu. Další procedurou, kterou zde můžete podstoupit, je redukce celulitidy a liposukce. Ovšem ne jen tak ledajaká! Této liposukci se říká neinvazivní! A v čem je jiná? Nebolí, je rychlá a obdobně účinná jako liposukce klasická a navíc – finančně přijatelná. Můžete si nechat zeštíhlit snad každou část těla, na kterou si vzpomenete – od nohou přes zadek, boky, břicho a ruce až po bradu a dokonce celý obličej. Celá procedura probíhá za pomoci speciálního přístroje Tripollar-regen, jehož prostřednictvím vaše tukové buňky z těla zmizí doslova rychlostí světla!

Pokud vás trápí chloupky, ať už na obličeji, v podpaží, na nohou či na jiných partiích těla, není nic jednoduššího, než se objednat na proceduru zvanou IPL. IPL Ariane je pulsní světlo, které trvale odstraní všechny typy chloupků. Stejné pulsní světlo je určeno i na ošetření žilek, vyhlazení vrásek a s velkým úspěchem odstraňuje i nemilé pigmentové skvrny.

Jestliže máte potíže s řídkými a nevýraznými řasami, salon Formia má pro vás také řešení – to řešení se jmenuje Diamond Lashes a spočívá v profesionální aplikaci syntetických řas metodou řasa na řasu. O své vlastní řasy se přitom bát vůbec nemusíte, tato metoda je naprosto bezbolestná a neinvazivní a vaše vlastní řasy nikdy nepoškodí. Navíc si můžete vybrat z obrovského množství délek, hustot, zatočení, barev a možností zdobení.

A pomocí jakých produktů z vás Salon Formia udělá krásnou? Ošetření celého těla se provádí speciální řadou Aqua Laure, vyvinutou z výtažků z mořských produktů doplněných rostlinnými extrakty.



Co napsat na závěr? Ačkoli nepatřím mezi časté návštěvníky kosmetických salonů a podobných zařízení, byla jsem velice mile překvapena, a to jak individuálním přístupem a profesionalitou, tak pěknými prostory a samozřejmě nejvíce nadšená jsem byla samotnou procedurou, jejíž výsledky byly viditelné i hmatatelné doslova okamžitě.

Nevěříte? Věřte! A vůbec nejlépe uděláte, když se přijdete přesvědčit na vlastní tělo!

A POZOR, procedury samozřejmě nejsou určené jen slečnám a dámám, PÁNOVÉ jsou také velice vítáni!

Další informace najdete na www.salonformia.cz :)

Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 8. 11. 2010 08:00
Chovancová, Michaela. 2010. Salon Formia aneb ,,krása za pár minut“. Vychytané.cz. [Online] 8. 11. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3903. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Salon-Formia-aneb-,,krasa-za-par-minut“
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.115s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.76.163
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:45