Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Rockový veterán Vladimír Mišík představil v Golemu nové album

V pátek 29. 10. 2010 se po dlouhé odmlce objevil před zlínským publikem písničkář Vladimír Mišík se svou kapelou Etc. Zpěvák měl poslední dobou zdravotní problémy, nemohl chodit a pohyboval se pouze na vozíčku nebo o berlích. Tento čas ale využil pro skládání nových písniček, a tak teď v plné síle mohl představit nové album „Ztracený podzim“. Jako hosty si Mišík pozval hudebníky Petra Skoumala a Olina Nejezchlebu.
Přidat na Facebook
Zaplněný sál nejdřív rozehřál cellista, houslista, kytarista a zpěvák Olin Nejezchleba. Ten představil také své nové album „Noční lov“ a odehrál celou první půlku koncertu. Album nelze zařadit do žádného žánrového stylu, obsahuje písničky od folku až po rock a je to autorova prvotina. Písně jsou křehké, převážně akusticky pojaté a obsahují podmanivé melodie a chytré texty. Nejezchleba začínal v kapele Marsyas, odkud odešel k Vladimíru Mišíkovi a jeho seskupení Etc. Spolupracoval s řadou slavných osobností – Čechomor, Vlasta Redl, Ivan Hlas, Anna K. … Nyní působí v Triu Ivana Hlase a je frontmanem obnovených Blues Session.

Pouze tři písničky zazpíval Petr Skoumal a byl představen jako nejstarší rocker v ČR. Český hudebník napsal hudbu k řadě filmů (např. Jára Cimrman ležící, spící) nebo ke známým večerníčkům (Maxipes Fík).

Po vystoupení dvou hostů následovala krátká přestávka, po které vystoupila hlavní hvězda večera – Vladimír Mišík. Písničkář začal starou osvědčenou peckou „Šmajdák“, poté představil písně z nového alba „Ztracený podzim“. Že je zpěvák žijící legendou dokázal nejenom novými písničkami, ale také koncertním nasazením. Fanoušci zpívali staré hity a obdivovali nové balady i bigbítové polohy. Mišíka doprovodila jako vždy fenomenální kapela Etc. Jednoduché a snadno zapamatovatelné popěvky zaručují zpěvákovi pozornost publika, dokáže udržet atmosféru a strhnout fanoušky na svou stranu. Důkazem toho bylo i to, že musel Mišík třikrát přidávat a diváci si jej pořád a pořád vytleskávali. Odměnou jim byly hity jako „Stříhali do hola malého chlapečka“, „Sluneční hrob“ známý z filmu Pelíšky nebo balada „Láska je jako večernice“. Koncertem Mišík upozornil, že je zpět na rockové scéně a že má ještě co ukázat.
Lakina
(Lada Váňová)
sobota 30. 10. 2010 18:25
Váňová, Lada. 2010. Rockový veterán Vladimír Mišík představil v Golemu nové album. Vychytané.cz. [Online] 30. 10. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3891. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Rockovy-veteran-Vladimir-Misik-predstavil-v-Golemu-nove-album
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.198.28
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:09