Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Cyklus Tady Tomáš pokračuje

V prosinci s režisérem Tomášem Vorlem
Přidat na Facebook
Po úspěšném zahájení nového cyklu ve Studiu Z Tady Tomáš s ekonomem Tomášem Sedláčkem připravuje Městské divadlo Zlín pro své diváky pokračování. Další z hvězdných osobností křestního jména Tomáš, která se objeví ve zlínském divadle, bude režisér Tomáš Vorel. Druhý díl nového debatního seriálu se uskuteční ve čtvrtek 16. prosince od 19 hodin ve Studiu Z.

Tomáš Vorel, dnes již známý režisér, musel do dnešního stadia svého uměleckého vývoje projít dlouhou cestu, tak říkajíc pěkně od Sklepa, přes technické prostředí stavební fakulty, skrze Kouř, přes Kamenný Most, Cestou z města, Gympl a Miliardáře. „Jaký je můj sen, mé přání, má touha? Postavit si nad Střelou na břidličné skále srub. Bez elektřiny, jen potok a otevřený oheň. Tam pěstovat to, co ze země vyroste, jíst rukama bez příborů, všude kočky a psy a koně. A tam žít se všemi ženami, co mám rád, a mít s nimi hodně dětí, které by nechodily do školy, protože pravým učitelem je les a zvířata. To je podle mne jediná cesta, jak nezešílet, jak zůstat zdravý, jak porozumět tomu, kdo jsme a co tu děláme, jak pochopit přírodu, skamarádit se, ne proti ní bojovat,“ říká známá osobnost.

Neotřelý debatní projekt Tady Tomáš ve Studiu Z s osobnostmi křestního jména Tomáš moderuje ředitel divadla Petr Michálek. „Do Zetka zavítají postupně celkem 4 Tomášové: kromě Sedláčka a Vorla ještě Halík a Hanák,“ zve ředitel zlínské scény Petr Michálek. Vstupenka za baťovskou cenu 99 Kč zajistí návštěvníkům pohodový a podnětný večer s otevřeným rozhovorem. „Jeho součástí bude i projekce úryvků z filmů Tomáše Vorla,“ doplňuje šéf zlínského divadla.

TZ Městské divadlo Zlín
Verushka
(Veronika Jarešová)
čtvrtek 28. 10. 2010 08:00
Jarešová, Veronika. 2010. Cyklus Tady Tomáš pokračuje. Vychytané.cz. [Online] 28. 10. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3871. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Cyklus-Tady-Tomas-pokracuje
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.079s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.98.89
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:10