Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Alkoholový dýchánek skončil krvavě

V úterý, krátce před 14tou hodinou, přijala stálá služba Městské policie Zlín oznámení, že na 2. segmentu došlo k napadení psem. Na místo byl vyslán strážník kynologické jednotky. Tento zjistil, že v jednom z bytů se odehrával alkoholový dýchánek, kterého se kromě tří mužů a jedné ženy účastnil i pes, bojového plemene pitbul.
Přidat na Facebook
Při požívání alkoholu však došlo mezi 35letým a 30letým mužem k vzájemné hádce a následné fyzické potyčce. Vzniklou situaci zřejmě pitbul velmi nelibě nesl a 35letého muže pokousal. I přes snahu ostatních zúčastněných mu v napadání zabránit, pes muži způsobil vážná zranění na horních i dolních končetinách a také na břiše. Muž poté skončil v péči lékařů. Vzhledem k tomu, že majitele psa všichni odmítali uvést a tak nebylo možno zjistit, zda je řádně očkován proti vzteklině, čeká jej pravděpodobně dlouhá a bolestivá léčba. Celá věc byla pro podezření ze spáchání tr.činu předána k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.

Ovšem krátce po jedné hodině noční, středečního dne, pes útočil znovu. Dva z původních účastníků, 20letá žena a 32letý muž pokračovali v konzumaci alkoholu a pod jeho vlivem se nepohodli. Při tomto byl v bytě pitbul opět přítomen a ženě způsobil zranění na LHK a zádech. Žena byla poté převezena na ošetření do BN Zlín. Kromě strážníků zakročoval u agresivního zvířete i pracovník odchytové služby RAS a vzhledem k tomu, že i tentokrát se nepodařilo zjistit majitele psa, bylo rozhodnuto o jeho umístění na útulek. Pro velkou agresivitu musel být pes uspán a při převozu byl o asistenci požádán i veterinář.

V případě nezjištění majitele čeká i ženu dlouhá léčba, jelikož nebude možno vyloučit, že pes nemá vzteklinu.

Zdroj: TZ Městská policie Zlín
Lakina
(Lada Váňová)
neděle 24. 10. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Alkoholový dýchánek skončil krvavě. Vychytané.cz. [Online] 24. 10. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3868. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Alkoholovy-dychanek-skoncil-krvave
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.101s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.120.25
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:03