Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Mig 21 představili v Golemu nový singl „Máma se vrací“

V pátek 15. 10. 2010 stála před zlínským klubem Golem dlouhá fronta. Od devíti hodin měl totiž začít koncert kapely Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Koncert patřil do podzimního klubového turné kapely s názvem „Máma se vrací“. Dále se Mig 21 chystají na turné po Amerických velkoměstech – 20. 10. začínají v New Yorku.
Přidat na Facebook
„Nikdo neumí udělat takovou show, jako zpívající herec“, připravila mě kamarádka na můj v životě první koncert Migů. A měla pravdu. Než se člověk stačil vzpamatovat, tak okolo půl desáté nastoupila kapela na podium. Jirka Macháček stylově oblečen v riflích, košili, kovbojském klobouku a leteckých brýlích. Vychutnal si potlesk, obdivných pohledů přítomných dam a rovnou se dal do zpěvu.

Kapela předvedla písničky ze všech třech dosavadně vydaných alb (Udělalo se nám jasno, Snadné je žít, POP POP POP). První hitovka byla písnička „Tančím“ doprovázená tanečním vystoupením frontmana skupiny a dav fanoušků se pomalu začal rozhýbávat. Song „Slepic pírka“ už zpíval celý kotel a kapela se začala sžívat s davem. Macháček poskakoval po podiu s nafukovací kytarou, komunikoval s publikem a některé jeho hlášky rozesmívaly během celého večera. Zbytek kapely se nedal zahambit, zvlášť při punkové písničce, kterou má už dva roky rozepsanou kytarista Tomáš Polák.

Samozřejmě musela zaznít novinka „Máma se vrací“, jak řekl Macháček: „ať máme taky něco v country stylu“. Celou první sloku songu „Snadné je žít“ zpívali fanoušci, stejně tak jako refrén „Vlajky vlají“. Pro znalce Migů zazněly i písničky jako „Tančili čile“, „Sviť sviť světlomete“ nebo třeba „Jaro, léto, podzim, zima“. V Golemu vládla pohodová a usměvavá atmosféra, a jakmile se kapela rozloučila, publikum začalo okamžitě tleskat a skandovat pro přídavek. Kluci nezklamali a zahráli nejvíc očekávanou pecku „Malotraktorem“. Na závěr bych chtěla jen podotknout: drn, drn ;)
Lakina
(Lada Váňová)
neděle 17. 10. 2010 20:30
Váňová, Lada. 2010. Mig 21 představili v Golemu nový singl „Máma se vrací“. Vychytané.cz. [Online] 17. 10. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3842. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Mig-21-predstavili-v-Golemu-novy-singl-„Mama-se-vraci“
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.132s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.51.187
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:45