Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Frenmusic, nejvetší hudební událost ve Frenštátě pod Radhoštěm

Více než dvě desítky kapel různých hudebních žánrů a přes dvacet DJ´S na šesti scénách, to je hudební smršť pod názvem Frenmusic
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Frenmusic
pátek 22. října 2010 16:00
(konec +- pátek 22. října 2010 23:00)
Dům Kultury
Frenštát pod Radhoštěm (CZ)
Multižánrový hudební festival se do frenštátského kulturáku vrací již po šesté. Pořadatelé vyslyšeli hlas veřejnosti a připravili program, který z této akce činí jeden z nejzajímavějších hudebních podniků pořádaných letos v našem regionu.

Tahouny, kteří vystoupí na letošním Frenmusicu, je například kapela WOHNOUT z Prahy, LETY MIMO či nadějní WITCH HAMMER. Právě na první jmenovanou formaci pořadatelé čekali již několik let a letos si konečně plácli. Kluci z Wohnoutů uspěšně sjíždí téměř všechny významné festivaly v české republice a v těchto dnech jim vychází nové CD Best Of. Podobně je na tom kapela LETY MIMO, která vydává po dvou regulérních albech svou první "Výběr of ku", ke které se pojí turné po české republice, ale i mimo ni. Naproti tomu mladíci s WITCH HAMMER se momentálně věnují především koncertováním. Důkezem je například jejich nedávná role předskokanů na koncertě BLAZE BAYLEYHO, zpěváka, který před lety působil za mikrofonem v legendárních IRON MAIDEN.
V zástupu kapel, které se na festivalu frenštátskému publiku představí, budou mít silné zastoupení i ty frenštátské Například vynikající skupina Off Axis hrající autorskou muziku na rozhraní alternativy, jež letos získala ostruhy na Colours of Ostrava nebo formace s krkolomným názvem Ngagspa s všestranným bubeníkem Petrem Strahalem, který v minulosti působil například u vynikající kapely Eleison. Frenmusic ale zdaleka není pouze o tvrdé muzice, v rámci programu zazní i ta jazzová a swingová v podání žáků frenštátské lidušky i ostřílených muzikantů, jakými jsou Rosťa Hus a jazzmeni z Polska.

Ty největší programové pecky vystoupí na hlavní scéně ve velkém sále. Malý sál bude patřit regionálním kapelám, výstavní galerie jazzu a swingu. Klub Kitchen bude pulsovat v rytmu elektronické hudby, postupně zde vystoupí 22 DJ´S," uvádí Aleš Luchesi, produkční celé akce a pokračuje: "V posledních letech se osvědčilo i hudební kino, a proto budeme v této tradici pokračovat. Návštěvníci festivalu se mohou letos těšit na koncertní snímky MUSE, KISS, IRON MAIDEN nebo vzpomínkou na Ronnieho Jamese Dia, který nás bohužel v tomto roce opustil." Dalším a podstatným lákadlem je tradičně nízké vstupné: díky partnerům a sponzorům akce zaplatíte za lístek pouze 150 Kč. Více informací získáte na stránkách www.frenmusic.com a plakátech akce. Frenmusic je opět tady, tak neseďte doma a pojďte se bavit!
winslayer
(Lukáš Plaček)
pátek 15. 10. 2010 08:00
Plaček, Lukáš. 2010. Frenmusic, nejvetší hudební událost ve Frenštátě pod Radhoštěm. Vychytané.cz. [Online] 15. 10. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3836. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Frenmusic,-nejvetsi-hudebni-udalost-ve-Frenstate-pod-Radhostem
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.141s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.164.187
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:08