Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Queens style zone 6 - street dance battle

V pořadí již šesté pokračování jednoho z nejúspěšnějších street dance battlů v České republice proběhne v sobotu 6. listopadu 2010.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Queens Style Zone 6 - street dance battle
sobota 6. listopadu 2010 17:00
(konec +- neděle 7. listopadu 2010 04:00)
Marley club
Ostrava (CZ)
Jde samozřejmě o akci s názvem QUEENS STYLE ZONE, kterou můžete stejně jako v pěti předchozích případech navštívit v ostravském klubu Marley na výstavišti Černá louka.

Listopadové vydání street dance battlu, který je tradičně spojen s jedinečnou atmosférou a výbornou diváckou podporou, čeká tentokrát opravdu nabitý program. Posuďte sami:

HIP HOP BATTLE 2x2 (Bonnie & Clyde)
Hip hop battle, to je klasika, která neomrzí. Na šestém pokračování QUEENS STYLE ZONE se ale můžete těšit na tzv. Bonnie & Clyde verzi, což neznamená nic jiného, než že ve dvojici spolu musí tancovat smíšený pár. Celý battle tak bude mnohem zajímavější a vyrovnanější.

HOUSE DANCE BATTLE 1x1 (seven to smoke)
House dance je v ČR na vrcholu zájmu, o čemž se můžete v klubu Marley přesvědčit na vlastní oči. Stejně jako na třetím vydání QUEENS STYLE ZONE půjde o souboj na ostří nože, protože battle proběhne systémem seven to smoke.

POPPING BATTLE 1x1 (seven to smoke)
Úplně stejným systémem jako house dance proběhne i popping battle, nejlepších osm tanečníků se tedy utká systémem každý s každým. Pokud jste milovníci funk music, je tato kategorie přesně pro vás.

WAACKING BATTLE 1x1
Taneční styl waacking nabírá v posledních měsících na popularitě, takže se určitě můžeme těšit na velmi zajímavý battle. Vzpomeňte si na absolutně jedinečnou atmosféru, která battle v tomto stylu provázela na QUEENS STYLE ZONE loni v listopadu, a bude vám jasné, že toto si prostě nemůžete nechat ujít.

KRUMP BATTLE 1x1
Poslední v pořadí, ale rozhodně ne v důležitosti. Na vůbec první krump battle na Severní Moravě je natěšená nejen Ostrava, ale krumpeři z celé republiky (a nejen z té naší). Tohle prostě bude stát za to!

VOGUE JAM & PRVNÍ VOGUE SHOW V ČR
Pokud zavítáte na QUEENS STYLE ZONE 6, budete svědky také historicky první vogueingové show v České republice, se kterou se představí brněnská crew Wackkiki. Následovat bude jam v tomto tanečním stylu, takže o extravaganci rozhodně nouze nebude.

Za gramofony se postaví ostravský Dj Lowa (Out Of Control, De Fuck To), kolegou za mikrofonem mu bude Kmín z rádia Helax. Startuje se tradičně úderem 17h odpolední a někdy kolem půlnoci, po skončení soutěžní části, bude následovat after party.

Bohatý program, skvělá hudba, tanečníci z několika států, battly na ostří nože. Pouliční tanec, extravance, ladné tanečnice i drsní tanečníci. To vše za klasických 70 Kč.

Pokud máte zájem zatancovat si v některém z battlů, nezapomeňte se registrovat
( http://stylezone.hiphopdance.cz/registrace.html ).

A pokud vás tancování zajímá víc než jako pouhé diváky, omrkněte také dopolední (taneční workshopy) a odpolední (taneční semináře) program akce na http://stylezone.hiphopdance.cz
Fred
(Fred Durst)
pátek 15. 10. 2010 08:00
Durst, Fred. 2010. Queens style zone 6 - street dance battle. Vychytané.cz. [Online] 15. 10. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3832. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Queens-style-zone-6---street-dance-battle
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.209s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.16.212.245
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:20