Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Jeden z klevetníků vyhraje lístky na Ondinu

Dnes 13. října v 17:00 hodin v Městském divadle Zlín
Přidat na Facebook
Ondina – právě ona bude novým jedinečným tématem pro tradiční předpremiérovou besedu Městského divadla Zlín Klevetivá středa. Již při první Klevetivce v nové sezoně k premiéře Věci Makropulos měli diváci možnost usednout společně s herci přímo na jevišti Velkého sálu. Nejinak tomu bude i ve středu 13. října v 17 hodin, kdy se bude klevetit o vodní víle Ondině a celém vzniku stejnojmenné inscenace. Ta bude mít premiéru v sobotu 16. října. Jeden šťastlivec z publika navíc vyhraje dvě vstupenky na premiérový večer či některou z repríz.

Při Klevetivé středě k Ondině ke klevetivému stolu zasednou: Kateřina Králová (představitelka titulní role Ondiny), Luděk Randár (coby Rytíř Hans), Marta Bačíková j. h. (alias Berta) a režisér Adam Doležal s dramaturgem Miroslavem Ondrou. Besedu bude moderovat umělecký šéf divadla Petr Veselý.

„Přijďte si poklevetit o nehynoucím příběhu rusalky, která se zamiluje do člověka, o boji mezi rozumem a citem z pera francouzského dramatika Jeana Giraudouxe,“ zve dramaturg Miroslav Ondra.

Diváci budou moci přímo na jevišti klevetit a zároveň popíjet oblíbený nápoj – k dispozici bude mobilní bar s obsluhou. Díky neformálnímu setkání s tvůrci a herci připravované premiéry mají možnost vhlédnout do divadelního dění a vzniku nové inscenace. Dozvědí se spoustu zajímavých věcí ze zákulisí: pocity herců ze zkoušení, o přístupu režiséra ke hře, o tom, jak se hercům hraje v určitém kostýmu a s určitou parukou na hlavě či jaký vztah mají k autorovi hry. Nebude chybět ani promítaní fotografií ze zkoušek či videozáběry z celé přípravy.

TZ Městské divadlo Zlín
Verushka
(Veronika Jarešová)
středa 13. 10. 2010 08:00
Jarešová, Veronika. 2010. Jeden z klevetníků vyhraje lístky na Ondinu. Vychytané.cz. [Online] 13. 10. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3824. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jeden-z-klevetniku-vyhraje-listky-na-Ondinu
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.083s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.137.215.158
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:06