Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Chcete si zahrát ve filmu Babylon A.D. s Vinem Dieslem?

Vůbec si neděláme srandu, momentálně točí Vin Diesel v České republice svůj další akční sci-fi film a vy můžete být u toho. Prozradíme vám, kdy a za jakých podmínek se v Brně koná casting do komparsu pro film Babylon A.D. ve kterém hraje hlavní roli hvězda prvních XXX – Vin Diesel.
Přidat na Facebook
Jako obvykle má šanci každý. Muži, ženy, děti, psi a kočky všech ras a vyznání i barvy pleti ve věku od 5ti do 70ti let. Natáčení brněnských scén bude probíhat ve dnech 2. a 3. února 2007. Bezplatný nábor do komparsu proběhne čtrnáct dnů před natáčením, tedy od 19. do 21. ledna 2007 v době od 10:00 do 19:00 v bývalém kině RADOST (SQUASH RADOST), Cejl 52, Brno. Casting pořádá společnost PJ Castin s. r. o., www.pjcasting.com

Snímek Babylon A. D., který vzniká podle knihy francouzského autora Maurice G. Dantese Děti Babylonu, natáčí v České republice od poloviny prosince režisér Mathieu Kassovitz. "Jeho děj se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy vznikají první kyborgové. Hlavním hrdinou je bývalý srbský voják Thoorop, kterého ztvární právě Vin Diesel. Pracuje jako námezdní žoldák a dostane velice riskantní úkol: převést mladou ženu z Ruska do Kanady. Během cesty však zjistí, že je infikovaná virem a technologií, kterou by mohl jeden tajemný americký kult využít a stvořit geneticky upraveného Mesiáše," říká Tomáš Želazko, tiskový mluvčí společnosti Barrandov Studio.



V současné době probíhá natáčení v Ostravě. Minulý víkend byla zastavena doprava přímo v samotném centru. Uprostřed kruhového objezdu se totiž právě zřítil bitevní vrtulník ruské výroby, všude spousta kouře a jiných vizuálních efektů. Nápisy na obchodech v Azbuce naznačovaly, jaká scéna se právě natáčí.. Po víkendu se filmový štáb přesunul do památkově chráněného průmyslového areálu v Dolní oblasti Vítkovic. V epizodních rolích uvidíme i známé české herce, ale už teď je jasné, že druhá herecká hvězda tohoto snímku, slavný francouzský herec Gérard Depardieu, do Ostravy a přilehlého okolí nepřijede.

Babylon s rozpočtem šedesáti milionů dolarů, což je zhruba 1,3 miliardy korun, by se měl v České republice natáčet přibližně čtyři měsíce. Hlavní část natáčení se realizuje na Barrandově, kde vyrostla exteriérová stavba brooklynského náměstí a jiné autentické kulisy. Dalším českým městem, kde se bude natáčet, mimo Prahu a Ostravu, je Brno. A to přímo v areálu brněnského výstaviště, kde se pavilon C změní na halu kanadského letiště. Takže kdo ví, možná máte ještě šanci si v tomto filmu "zahrát".
majkl
(Michal Gaja)
úterý 16. 1. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Chcete si zahrát ve filmu Babylon A.D. s Vinem Dieslem?. Vychytané.cz. [Online] 16. 1. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=376. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Chcete-si-zahrat-ve-filmu-Babylon-A.D.-s-Vinem-Dieslem?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.052s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.16.218.29
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:49