Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Náhodný úraz Michala Malátného posunul termíny turné Chinaski

Michal Malátný, zpěvák skupiny Chinaski, utrpěl úraz, který skončil operací menisku. Situace se na první pohled pro skupinu Chinaski trochu zkomplikovala s ohledem na jejich naplánované t-music Chinaski tour. Zakoupené vstupenky zůstávají samozřejmě v platnosti.
Přidat na Facebook
Díky skvělé péči a rychlému zákroku však nebude nutné mnoho měnit. Pouze první dva koncerty se posouvají - Pardubice na 27.10. (z 28.9.) a Ostrava na 18.10.(z 30.9.). Samozřejmě zakoupené vstupenky, včetně lístků v mobilu zůstávají v platnosti. Michal Malátný vzkazuje fanouškům? „Těšíme se na diváky, uděláme všechno proto, abychom si spolu koncert užili“.

Na všechny čeká unikátní show v produkci Simona Sidiho. Zkoušky kapely a celé show proběhnou, jak bylo původně naplánováno 26. a 27.9. v pardubické ČEZ Aréně pod supervizí samotného Sidiho. Ten dorazí do Prahy den předem.

Chinaski jsou Michal Malátný, František Táborský, Petr Kužvart, Štěpán Škoch, Ondřej Škoch a Otakar Petřina jr. Hostem t-music Chinaski tour bude stále populárnější skupina Eddie Stoilow.

Přijďte se podívat na vlastní oči na unikátní pódium, světelné efekty, projekce, překvapení…. a poslechnout si nejen známé hity, ale i zcela nové písně z aktuálního alba.

t-music Chinaski tour se zastaví v šesti velkých halách naší republiky:

07.10. LIBEREC - TIPSPORT ARÉNA
09.10. KARLOVY VARY - ARÉNA
12.10. BRNO - HALA VELKÁ VODOVÁ
14.10. PRAHA - TESLA ARÉNA
18.10. OSTRAVA - ČEZ ARÉNA (původně 30.9.)
27.10. PARDUBICE - ČEZ ARÉNA (původně 28.9.)

Těšíme se na vás!

Více na www.t-music.cz/chinaski .

Jak zakoupit vstupenky s předstihem:
Na stránkách www.t-music.cz/chinaski. T-Mobile nabídne vstupenky na t-music Chinaski tour ve formě stále oblíbenějších Lístků v mobilu. Zákazníci T-Mobile si je budou moci pořídit se slevou za 249 CZK. Bonusem bude pro čtyřicet z nich vstup do prostoru přímo u podia v sekci „Chinaski na blízko“. Tuto možnost mají pouze se štěstím ti, kteří koupí Lístek v mobilu na www.t-music.cz/chinaski.

Prodej vstupenek v předprodejních sítích www.ticketpro.cz a www.ticketportal.cz je již v plném proudu. Cena za jednu je 299 CZK. Na místě bude stát 399 CZK.

Zdroj: TZ Kristina Horáčková
Lakina
(Lada Váňová)
úterý 28. 9. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Náhodný úraz Michala Malátného posunul termíny turné Chinaski. Vychytané.cz. [Online] 28. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3754. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nahodny-uraz-Michala-Malatneho-posunul-terminy-turne-Chinaski
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.12s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.135.190.113
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:11