Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

SOUND MACHINE Vol. 2 nabídne nadupaný line-up!

16.10.2010 bude pokračovat druhým vydáním šílená noc hostující ty největší DJské hvězdy, které může aktuální scéna nabídnout.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
SOUND MACHINE Vol. 2
sobota 16. října 2010 21:00
(konec +- neděle 17. října 2010 05:00)
Bunkr Club
Vsetín (CZ)
Po skvělém překvapení slovinského DJe Reakyho v prvním vydání této noci tentokráte pořadatelé vsadili na kvalitní obsazení z Čech => role headlinera se zhostí exkluzivní trancový DJ ELECTRIBE.

ELECTRIBE patří mezi to nejlepší a nejnadanější, co může naše trancová hudební scéna nabídnout! Je to DJ s vlastní rádiovou show (Be Aroud In A Trance), kterou můžete slyšet ve 40ti rádiích po celém světě! Jedním z jeho největších dosavadních úspěchů bylo též vítězství v soutěži „O nejlepší remix“ vyhlášený organizátory festivalu Mácháč ´09 pro Rogera Shaha.
I díky tomuto úspěchu se podle DJ-listu řadí na 2.místo mezi DJs hrajícími trance a progressive u nás v Čechách a skvělé 43.místo na světě!

http://www.idj.cz/electribe/



Další členové line-upu se též rozhodně za mixpultem stydět nebudou a pořádně párty nakopnou!

Na jedinečný zážitek se můžete těšit při dechberoucím vystoupení brněnského DJe NOISE. Jeho mix je plný energie a nečekaných zvratů, při jeho vystoupení davy šílí a proto má u českého publika velkou oblibu. Pravidelně vystupuje na těch největších akcích konajících se u nás jako např. Apokalypsa, Summer of Love, Pig Fest, Creamfields, Summer Session aj.

http://www.idj.cz/nois/



O další kvalitní vystoupení večera se postará MARTINI - pohodový a všem dobře známý DJ hrající pod bookingem JZDpromotion, aktuální sound MARTINIHO se skládá z techhousu a funky groovy techna. Se svou nocí JZDclubbing objíždí cluby po celé Moravě a Slovensku. S lidmi, hudbou i navoděním atmosféry má tedy nemalé zkušenosti a dokáže toho velmi kvalitně využít pro spokojenost všech účastníků!

Do varu dostane lidičky PETER DAMAGE (dříve DJ RECTUN) z agentury Oh-la-la, který se po delší přestávce dostává zpět na valašskou klubovou scénu. O tom že umí atmosféru pěkně rozpumpovat jste se mohli přesvědčit na warm-upu TRANCE FUSION!

Jako poslední se nám ukáže mladý, talentovaný, charismatický a úžasný DJ JOHN MASSIVE, který předvede set z těch nejlepších aktuálních trancových pecek. Věřte že jeho set vás donutí rozhýbat kostru! Zároveň je to pro tento večer jediný zástupce bookingu SOUND-MACHINE, takže se vám rozhodně bude chtít předvést v tom nejkvalitnějším BPM!

Tohle velkolepé představení si můžete vychutnat za pouhých 60,- Kč a těšit se můžete i na další speciální akce na baru či dárky…

Sledujte novinky a komentáře, ať nepřijdete o žádné důležité info! ;)




Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 23. 9. 2010 08:00
Chovancová, Michaela. 2010. SOUND MACHINE Vol. 2 nabídne nadupaný line-up! . Vychytané.cz. [Online] 23. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3739. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/SOUND-MACHINE-Vol.-2-nabidne-nadupany-line-up!-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.112s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.137.210.110
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:45