Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Oslava pro ridery všech boardů – to je Zlatý prkno by Rip Curl

Zlatý prkno bude největším srazem letních i zimních boardových riderů u nás
Přidat na Facebook
V prostoru Abaton se už ve čtvrtek 23. září odehraje v rámci téhle party nejen vyhlášení nejlepších českých surfařů, wakeboardistů a kiteboardistů, ale také symbolické „předání klíče od sezóny“ zimním riderům (snowboard, freeski, kite). Venkovní zábava startuje už od 18 hodin. Další dvě „indoor“ scény prostoru Abaton se otevřou o dvě hodiny později. Od osmi hodin tedy bude v provozu jak opravdová pláž s pískem a hawaiskými tanečnicemi, tak ledová zimní scéna se speciálními „cool drinky“. Cesta z pláže do hor není kratší ani v Itálii!

Všichni rideři se mohou těšit na jízdu ve snowparku K2 a triky na ollie trenažéru, za které ti nejlepší získají hodnotné ceny, mezi kterými nechybí ani špičkové snowboardy od K2. Pokud se objeví skutečný talent, kterého už nikdo další v ČR nepřekoná, může se těšit na velké finále s ostatními národními vítězi, které bude probíhat na Mt. Hood v USA. Kromě toho čeká příchozí také atraktivní „indoor“ program plný českých premiér surfových a wakeboardových videí. Mezi nimi nebude chybět Red Bull Surfing Trip Mentawis Indonesia mnohá další videa. Návštěvníci Zlatýho prkna se pobaví sety mnoha DJů, workshopy a speciálními projekcemi. „Všichni, kteří přijdou včas – tedy do 22 hodin - si to pořádně vypijí. Dostanou totiž zdarma speciální drink – Jäger v rohlíku,“ upozornila členka pořádající crew Maruška Marková.

Den Rovnoprknosti odstartuje zimní boardovou sezónu
23. září jsme původně znali jako Den Rovnodennosti. Ten si ale v kalendáři můžete škrtnout. Místo toho si na tento datum poznamenejte “Dne Rovnoprknosti”. Co vlastně nové sousloví znamená? Boardeři se loučí s létem (wake, kite, surf) a mohou se těšit na zimu (snowboard, snowkite, freeski). Proto se rozhodli nově ustanovit svátek, který symbolicky oddělí obě sezóny. A jak jinak prožít svátek riderů než pořádnou party? Zlatý prkno by Rip Curl je sraz jezdců a fanoušků všech boardových sportů. Na akci s jasným názvem se můžeme těšit na vyhlášení nejlepších riderů v kategorii wake, kite a surf... Rideři pak uzavřou svá prkna do trezoru, jehož klíč symbolicky předají snowboaradistům, kiteboardistům a free ski lyžařům. Na jaře si pak role opět vymění. Všecha prkna z trezoru půjdou do dražby, jejíž výtěžek (stejně jako výtěžek ze vstupného) poputuje na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek. Vstupné na akci je pouhých 100 korun.

Abaton rozhýbou DJové, workshopy i premiéry boardových filmů
Návštěvníci prostoru Abaton se mohou těšit na českou premiéru filmu Red Bull Surfing Trip Mentawis Indonesia. Vůbec poprvé budou mít šanci vidět wakeboardové video z českých luhů a hájů (nebo spíš z města a jeho řeky) – Wakeboarding Prague a také první české surfové video z produkce SEX / ALKOHOL production. Návštěvníky Zlatýho prkna čeká také teaser ke snowboardovému nářezu Snowporning the 10th.

Party ale není jen o posezení u projekcí a filmů. Den Rovnoprknosti rozhýbou svými mixy DJové Robot, Friky, Bouler, Jorgos a Lucas Hulan. Friky si tentokrát zahraje spolu s karlovarským Boulerem na čtyři gramce najednou. Speciální show si chystá také projekt Substance D, který se vyžívá v nekompromisním elektru.

„Kdybyste měli náladu na trochu adrenalinového pohybu, můžete si vyzkoušet K2 Highest Ollie Tournament. Třeba se přiučíte něco na zimu,“ usmívá se Maruška Marková.

Do prostoru Abaton ovšem dorazí nejen skvělí lidští rideři, ale také jejich umělí kolegové, takzvaní Chuck Buddies. Tihle malí gumoví snowboardisté dokáží skočit (a následně také ustát) neuvěřitelné triky díky jejich unikátní konstrukci.

Program:

OUTDOOR STAGE
-18.00 ZAHÁJENÍ VENKOVNÍHO PROGRAMU (K2 HIGHEST OLLIE TOURNAMENT a Djs)
-18.00-22:00 LUCAS HULAN
-22.00-03:00 FRIKY & BOULER (4 GRAMO SHOW)
-03.00-??:?? JORGOS

INDOOR STAGES
-20.00 OTEVŘENI PROSTORU ABATON (START INDOOR PROGRAMU)
-23.40 VYHLÁŠENÍ ZLATÝ PRKNO
-24.00 UZAMČENÍ PRKEN A SEZONY, PŘEDÁNÍ KLÍČE
-00.05 CHUCK BUDIES snowboard EXHIBITION
-00.15 TEASER SNOWPORNING the 10th
-00.25 PREMIERA REDBULL SURF TRIP MENTAWAIS INDONESIA
-01.00 SUSBTANCE D
winslayer
(Lukáš Plaček)
středa 22. 9. 2010 08:00
Plaček, Lukáš. 2010. Oslava pro ridery všech boardů – to je Zlatý prkno by Rip Curl. Vychytané.cz. [Online] 22. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3736. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Oslava-pro-ridery-vsech-boardu-–-to-je-Zlaty-prkno-by-Rip-Curl
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.14s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.227.52.94
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:52