Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Utvořte koridor, přichází Grimaso, pátek Óčko music club

Jak už nadpis napovídá, o víkendu se opravdu nudit nebudeš.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Grimaso "Let the beat come true..."
pátek 24. září 2010 21:00
(konec +- sobota 25. září 2010 04:00)
Óčko Music Club
Praha (CZ)
Tedy v případě, že jsi z Prahy nebo se do ní alespoň chystáš. V pátek 24.září tě totiž čeká rapovej mejdan, na kterej dlouho nezapomeneš. Město stověžaté se chystá zbořit slovenská producentská hvězda, Grimaso. Člověk, který stojí za mnoha hity domácí scény, předvede show, která tě nenechá vklidu!

Album, které Grimaso v klubu exkluzivně pokřtí, se jmenuje ,,Let the beat come true” a je opravdovou delikatesou i pro ty nejnáročnější posluchače. Na albu najdete celou řadu exkluzivních spoluprací. Kromě lidí z extraligy českého resp. slovenského rapu, mezi něž patří například Rytmus, H16, Hugo Toxx nebo Nironic, zde naleznete i spolupráce s lidmi z Velké Británie, USA, Francie nebo Španělska!

Co říci k samotné párty, která proběhne už v pátek v prostorách pražského Óčko music clubu? V první řadě je třeba zmínit, že co se týče obsazení, bude to mejdan, jaký v Praze už dlouho nebyl. Kromě hlavní hvězdy večera Grimasa, se za gramci představí ještě dvojice DJs, Pyel a Nobodylisten. Na stagi se postupně vystřídají esa domácí scény jako Hugo Toxx, H16, Mike Spirit, Suvereno, Tom Malar, Rasco nebo Nironic. Nudit se tedy rozhodně nebudeš!

Pokud očekáváš velkou cenu lístků, musím tě vyvést z omylu! Parádních 100,- pro holky a 150,- pro kluky je jistě milým dárkem pro domácí rapové fanoušky. Pro náročnější návštěvníky je připravena VIP Zone za příjemných 250,- Kč.

Pro milovníky kvalitního pití je připravena nabídka drinků ve speciálních cenách! Budeš moct koupit třeba vodku s redbullem, gin s tonicem, cuba libre nebo chupito. Tak zvedni zadek a doraž se zabavit! Už v pátek 24.září!

Vstupenky v sítích Ticketstream.cz


Grimaso - Rekapitulacia 2-4



H16 - Katapult (Produkcia Grimaso)(Antivirus)



Grimaso

Fred
(Fred Durst)
pondělí 20. 9. 2010 09:15
Durst, Fred. 2010. Utvořte koridor, přichází Grimaso, pátek Óčko music club. Vychytané.cz. [Online] 20. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3730. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/-Utvorte-koridor,-prichazi-Grimaso,-patek-Ócko-music-club
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.142s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.145.97
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:59