Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Helena Vondráčková přenese Broadway do Státní opery

Nejkrásnější skladby z muzikálové Broadwaye i z filmových pláten představí během dvou výjimečných večerů ve Státní opeře Praha jedna z našich nejpopulárnějších zpěvaček Helena Vondráčková. Program inspirovaný jejím albem The Broadway Album zazní 20. a 21. září za účasti mnoha hostů.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Noc v Opeře: Helena Vondráčková
pondělí 20. září 2010 19:00
(konec +- úterý 21. září 2010 02:00)
Státní opera Praha
Praha 1 (CZ)
Zpěvačka zazpívá za doprovodu vynikajícího Bon Art Pops Orchestra pod vedením Františka Drse, s kterým spolupracoval například již na koncertě Vánoce v Opeře. Scénář večera napsal známý moderátor Karel Šíp v jeho průběhu vystoupí celá řada zajímavých hostů. Písně z muzikálu Jesus Christ Superstar zazní v podání Báry Basikové, která si s hlavní hvězdou zazpívá také společný duet. Sólově i se svou skupinou 4TET vystoupí Jiří Korn a vystoupí i několikanásobný stříbrný slavík Petr Kolář. Vážnější polohy hudby bude reprezentovat slovenský tenorista Miroslav Dvorský a muzikálový a operní pěvec Marian Vojtko. Z Německa pak přijede baritonista Vladimír Boldt, se kterým Helena nazpíval duety po loňském setkání v Berlíně.

„Účastnit se dvou koncertů ve Státní opeře, je asi pro každého příjemná záležitost. Nedávno jsme měli na tomto prestižním pódiu benefiční koncert se 4TETem a moc jsme si to užívali. Věřím, že i koncerty, kde vystupujeme jako hosté Heleny Vondráčkové, prožijeme ve stejném duchu a atmosféře,“ poznamenává Jiří Korn. Ten s hlavní hvězdou večera zazpívá a zatančí slavnou píseň z filmu Hříšný tanec a ve skladbě My milujem jazzband budou oba společně dokonce stepovat. Druhou polovinu večera zahájí slavná Hello Dolly s velkolepou taneční choreografií. „Na koncert s Helenou se velmi těším a rád jsem přijal její pozvání, protože si ji vážím nejen jako vynikající a profesionální zpěvačky, ale také jako člověka a přítele. Celý srpen a září trávím v Oslu, kde děláme Toscu a po koncertě v Praze odjíždím do San Franciska, kde pracuji na dalším projektu.“ říká Miroslav Dvorský.

Návštěvníky Státní opery čeká jedinečná show, za účasti velkého orchestru a velkých hvězd.

Předprodej vstupenek v síti Bohemia Ticket (tel: 224 227 832, email: order@bohemiaticket.cz) a v pokladně Státní opery Praha (tel: 224 227 266).

Zdroj: TZ Kristina Horáčková

Lakina
(Lada Váňová)
pátek 17. 9. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Helena Vondráčková přenese Broadway do Státní opery. Vychytané.cz. [Online] 17. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3725. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Helena-Vondrackova-prenese-Broadway-do-Statni-opery
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.146s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.139.103.49
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:58