Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kapela Sunshine rozparádí M-klub

Jeden z vrcholů letošní části koncertní sezony se ve valašskomeziříčském M-klubu odehraje v pátek 24. září
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Koncert Sunshine
pátek 24. září 2010 20:00
(konec +- sobota 25. září 2010 03:00)
M-Klub
Valašské Meziříčí (CZ)
Jeden z vrcholů letošní části koncertní sezony se ve valašskomeziříčském M-klubu odehraje v pátek 24. září. Vystoupí zde známá táborská thrash-indie skupina Sunshine. Jejím členům bude patřit doslova celý večer – o afterparty po koncertě se postará duo Bounce! Bounce!, které tvoří členové zmiňované formace, tentokrát v roli dýdžejů.
„Sunshine jsou modla. Patří vůbec k tomu nejlepšímu, co česká klubová scéna v současnosti nabízí,“ řekl David Schwager, produkční M-klubu. Sunshine vznikli v Táboře už v roce 1994. Krátce na to odcestovali do Spojených států a jsou jednou z mála českých kapel, kterým se podařilo prorazit dříve v zahraničí než doma. Na počátku milénia, kdy už měla na kontě dvě desky, se o Sunshine psalo jako o „nejslavnější české kapele, kterou v Česku nikdo nezná“. Na svém americkém turné v roce 2002 hráli mj. s kapelou At The Drive-in, která dnes platí za jednu z největších veličin světové indie scény.
„Mimořádný ohlas má kapela díky svému světovému zvuku. Na něm se velkým dílem podílel producent Bernd Burgdoff, který spolupracoval s interprety jako Pink či Green Day,“ uvedl Schwager. Sunshine jsou kromě České republiky a USA mimořádně oblíbení také v Japonsku, kde odehráli několik koncertů. Prozatím posledním hudebním počinem seskupení je album MGKK Telepathy vydaná loni.
„Ke koncertu je exkluzivně pro Valmez připravena divoká afterparty s Bounce! Bounce! Pod tímto názvem si s mašinkami hrají Kay a Tvzex ze Sunshine,“ doplnil produkční M-klubu s tím, že ten, kdo má zájem přijít jen na afterparty, zaplatí 40 korun.
winslayer
(Lukáš Plaček)
čtvrtek 16. 9. 2010 08:00
Plaček, Lukáš. 2010. Kapela Sunshine rozparádí M-klub. Vychytané.cz. [Online] 16. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3710. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kapela-Sunshine-rozparadi-M-klub
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.133s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.145.97
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:58