Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Oblíbený Sander van Doorn se vrací na Transmission – Future Cities!

Po obrovském úspěchu na loňském vydání se na Transmission – Future Cities opět vrací oblíbenec domácího publika, skvělý holandský producent a DJ Sander van Doorn, který se stejně jako Markus Schulz pyšní umístěním v první desítce TOP 100 DJs časopisu DJ Mag.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Transmission - Future Cities
sobota 6. listopadu 2010 22:00
(konec +- neděle 7. listopadu 2010 06:00)
O2 Arena
Praha (CZ)
Svoji kariéru nastartoval díky remixu písně „Message In a Bottle“ od The Police. Kromě jiného má také vlastní radiovou show na rádiu DI.FM. Sander svou kariéru odstartoval v šestnácti letech a za poslední pár let se vypracoval z téměř neznámého jména na světoznámou DJskou superstar známou nejen v Nizozemí, ale také po celém světě. To vše díky svému talentu a obětavosti. Za svou krátkou kariéru stihl roztančit tolik tanečních parketů, prodat nezpočet tracků a vyhrát několik cen, což se nepodaří většině DJů za celý život.
Není to ale jen solová produkce, která Sandera proslavila, ale také jeho bootlegy a skvělé remixy. Za zmíňku stojí oficiální předělávka singlu „Spaceman“ slavných The Killers, či předělávka od legendárních Depeche Mode. Nesmíme opomenout ani fantastickou kolaboraci s umělci jako jsou Marco V, který je zároveň Sanderovým učitelem a kamarádem. Z poslední spolupráce můžeme například uvést skladby„Organic“ a „What Say“. Evropský hit Robbieho Williamse „Close My Eyes“ se dlouhou dobu držel v European Top 20 hitparádě. Kromě své masivní produkce hraje také každý rok pro více než miliony clubberů po celém světě a headlinuje velkým eventům jako Sensation, Global Gathering, Trance Energy a Mysteryland. Neopomeňme také jeho rezidenturu na noci Cream v klubu Amnesia na Ibize, a také jeho projekt s chytlavým názvem Dusk Till Doorn. Dusk Till Doorn jste již mohli vidět například v létě v klubu Eden na Ibize, či pravidelně v londýnském klubu Ministry of Sound, o kterém říká, že je jeho spirituálním domovem. Zde vystupil například s DJs jako jsou Simon Patterson, Jon Rundell, Chris Lake či David de Valera. Pokuď tedy máte rádi Sandera a budete mít někdy cestu Londýna, určitě si nenechte tuto skvělou akci ujít.
Sander je také velmi vděčný svým fanouškům a snaží se jim dát vše zpět, jak jen to jde. V roce 2006 rozjel radiovou noc a dal svým posluchačům možnost slyšet ho, ať je kdekoliv. Jeho radiová show se vysílá již třetím rokem, a je určená převážně stylům jakou jsou Techno, Trance a Progressive.
Pokud si nechcete nechat ujít tohoto skvělého DJe a producenta, doporučujeme neotálet s nákupem vstupenek, které jsou v prodeji za současnou cenu 1190czk do konce září. Jejich cena se bude každý měsíc zvyšovat až na konečných 1390czk. V sekci shop na www.unitedmusic.cz jsou také v prodeji All inclusive VIP vstupenky za 3500czk, na které nabízejí neomezenou konzumaci nápojů a přístup na luxusní terasu s omezenou kapacitou. Vstupenky kategorie Golden do klubového patra za 4600czk můžete rezervovat prostřednictvím emailu klimesova@best.sazka.cz nebo kupovat na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin.
Pokud chcete podpořit Sanderna van Doorna v anketě TOP 100 DJ časopisu DJ Mag, můžete tak učinit na tomto odkazu http://www.top100djs.net/. Za odměnu Sander nabízí k volnému stažení dosud nevydanou skladbu „Season“, kterou si můžete stáhnout zde http://sandervandoorn.bandcamp.com/.
Více informací se můžete dočíst na www.sandervandoorn.com a www.transmission.cz

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=akeoCC8SpC8



Zdroj: United Music
Mirci
(Miroslav Slovák)
pátek 17. 9. 2010 08:00
Slovák, Miroslav. 2010. Oblíbený Sander van Doorn se vrací na Transmission – Future Cities!. Vychytané.cz. [Online] 17. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3709. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Oblibeny-Sander-van-Doorn-se-vraci-na-Transmission-–-Future-Cities!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.07s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.213.82
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:41