Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kapela Noizztoy se představuje

Přinášíme vám další rozhovor s kapelou, která vystoupí na festivalu Youth fo Youth 2. 10. v Ostravě
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Festival Youth For Youth
sobota 2. října 2010 11:00
(konec +- sobota 2. října 2010 20:00)
Důl Hlubina
Ostrava (CZ)
Kapela Noizztoy se pohybuje mezi alternativní scénou a power rockem, který dohromady tvoří velmi originální styl hudby. Na české hudební scéně fungují od roku 2008. Jejich složení je velice barvité, Jožko (Guitar, Main Vocal), Kryštof (Guitar), Vojtěch (Drumms, Vocal) a Patrik (Bass). Za celou dobu co kapela hraje došlo pouze k výměně basáka, se kterým si stylově nesedli. Novým členem se tedy stal Patrik, který přišel za kapelou sám, což zapůsobilo společně s jeho talentem natolik, že se prakticky okamžitě stal součástí kapely.

Jeden s hodně vydařených a zároveň prvních koncertů proběhl v klubu Templ. Nutno dodat, že to nebyl ledajaký koncert, ale i soutěž. Kluci hrají jenom svoje písničky, ke kterým píše texty Jožko. Kapela nemá s rozhodováním žádný problém, všechno řeší spolu. Všichni už si taky vyzkoušeli fungovat v jiné kapele, ale teď už jsou úplně spokojení a nechystají žádnou změnu.

S holkama to mají všichni velmi barvité, Jožko už je šťastně ženatý muž, Kryštof i Vojta jsou ve velmi spokojeném vztahu a Patrik se jakožto svobodný muž rád věnuje fanynkám, které si přijdou pro nějaký ten autogram. Brigády moc kluky nelákají. Kryštof říká, že je to příliš náročné na čas, Patrik rád odpočívá, ale věnuje se spoustě jiných aktivit (kolo, focení) a Jožko je pracující muž :). Kluci už mají v zásobě i videoklip, který vznikl úplně náhodou při focení u Patrika v pokoji. Nová deska se točila asi tři měsíce, dali si záležet, aby se všechno doladil. Což se podařilo, tudíž jsou na ni kluci patřičně hrdí.

Pokud jde o kapely, na kterých se shodnou všichni, tak je to Alter Bridg, 30 second to Mars nebo třeba Coldplay. Na všechno vybavení si pilně vydělávají sami, což si zaslouží palec nahoru. Kapele se naskytla skvělá možnost mít svého vlastního managera, a tak držíme palce ať jim to výjde. Kluci se moc těší na festival Youth for Youth a chválí akce podobného typu.

Autor: Markéta Mazánková
winslayer
(Lukáš Plaček)
pátek 17. 9. 2010 08:00
Plaček, Lukáš. 2010. Kapela Noizztoy se představuje. Vychytané.cz. [Online] 17. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3703. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kapela-Noizztoy-se-predstavuje
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.117s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.223.172.199
Serverový čas: sobota 27. července 2024 12:50