Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Děti Ráje zahájí druhou sezonu

Úspěšný hit muzikál Děti Ráje zahájí 17. září již druhou sezonu. Ještě před tím – 15. a 16. září - se uskuteční dvě veřejné generální zkoušky. Přes léto byl předprodej vynikající a tak ještě před zahájením nového ročníku je prodáno 30 000 lístků. V loňské sezóně vidělo Děti Ráje 104 000 lidí.
Přidat na Facebook
V říjnu by měla vyjít o představení kniha Děti ráje, která jistě udělá radost všem fanouškům muzikálu. Bude obsahovat děj v literární formě a spoustu fotek z představení.

Představitelé Dětí ráje v čele s Míšou Noskovou se během léta účastnili projektu Hejbejte se, během něhož připravovali s dětmi z dětských domovů taneční představení. „S dětmi z téměř třiceti dětských domovů jsme strávili úžasné čtyři týdny nabité energií a obrovským pocitem naplnění. Taková naše „ sekce Děti Ráje“ byla v čele s Petrou Parvoničovou k nezastavení a musím říct, že oproti loňsku se děti musely opravdu snažit, protože přece jen choreografie na Colu, Decibely a Třetí galaxii nejsou zrovna jednoduché. Moc se těším na listopadové finále, kde děti budou soutěžit ve všech disciplínách – aerobik, hip hop, muzikál, břišní tance – a zároveň si všichni včetně lektorů a hvězd TV Nova zatančíme choreografii na písničku Děti Ráje. No a vítězný domov v kategorii Muzikál pak čeká odměna v podobě lístků na Děti Ráje a kdo ví … třeba si s námi tu závěrečnou choreografii střihnou na pódiu,“ řekla k tomu Míša Nosková.

A jak jinak strávili léto Děti Ráje. Například Sagvan Tofi, Braňo Polák a koproducent Petr Dodal se během dovolené na Mallorce setkali s britským fotbalistou Frankem Lampardem. Míša Nosková se kromě projektu Hejbejte se intenzivně připravovala na novou roli maminky. Bořek Slezáček trávil léto na kole spolu se svým dvouletým synem. Michael Foret byl v Londýně, kde studoval angličtinu, sbíral zkušenosti v hledišti tří muzikálových představení (Mamma mia, Hair a We will rock you) a také pomáhal kamarádovi v pizzerii. "Slyšel jsem, že londýnské muzikály jsou prý ještě lepší, než na Broadway v Americe. Já v létě navštívil tři v Londýně a všechny mě nadchly a velmi inspirovaly. Nejvíce asi Mamma Mia!, jelikož má nejblíž k Dětem Ráje a jelikož miluju ABBU. A nikdy jsem na divadle neviděl takovou smršť energie, jako na muzikálu HAIR, který mě také dostal. We Will Rock You od Queen byl zase rockový nášup s úžasným zvukem a efektama. Krásné je také to, že se Mamma Mia! hraje každý den kromě neděle už od roku 1999. A pořád je vyprodáno! To bych přál českým muzikálům taky," vzpomíná Michal Foret.

Zdroj: TZ Kristina Horáčková
Lakina
(Lada Váňová)
úterý 14. 9. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Děti Ráje zahájí druhou sezonu. Vychytané.cz. [Online] 14. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3694. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Deti-Raje-zahaji-druhou-sezonu
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.132s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.161.161
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:57