Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Policejní zprávy ze Zlínského kraje..

1.Zřejmě touha po bezpracném výdělku může přivést mladého muže ze Zlína až za mříže. 2.Poškozené troleje a nástavba vozidla na odpis.
Přidat na Facebook
Zřejmě touha po bezpracném výdělku může přivést mladého muže ze Zlína až za mříže. V pondělí, krátce před 20tou hodinou, se na stálou službu Městské policie Zlín obrátil pracovník bezpečnostní agentury z drogerie na OC Čepkov. Sdělil, že byl u nich zadržen pachatel pokusu o krádež.

Na místo byla vyslána nejbližší hlídka MP Zlín, která zjistila, že se jedná o 21letého muže ze Zlína, strážníkům velmi dobře známého pro své časté protiprávní jednání právě v oblasti majetku.



Dotyčný si do všech možných kapes, které měl, uschoval kosmetiku v hodnotě 5.524,- Kč. Vzhledem k výši škody vzniklo podezření ze spáchání tr.činu a proto byl lapka předán k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poškozené troleje a nástavba vozidla na odpis.
Tak to je výsledek zřejmě nedbalosti a nepozornosti řidiče francouzské národnosti. V pondělí, krátce před 18tou hodinou totiž projel podjezdem na ulici Dlouhá, přičemž při průjezdu poškodil trolejové vedení horní nástavbu svého vozidla.



Poté navíc nezastavil a pokračoval v jízdě. Na tuto skutečnost upozornil Městskou policii Zlín dispečer DSZO. Na místo byl ihned nasměrován MKDS, na kterém bylo vozidlo nalezeno. Ihned k němu byla vyslána nejbližší motorizovaní hlídka MP Zlín, která jej za pomoci VOAZ zastavila na ulici Vizovická.Strážníci zjistili, že řidičem je 44letý muž z Francie, kterého předali k dalšímu šetření kolegům z republikové policie.




Zdroj: Mgr. Šárka Škubalová
Mirci
(Miroslav Slovák)
středa 8. 9. 2010 08:00
Slovák, Miroslav. 2010. Policejní zprávy ze Zlínského kraje... Vychytané.cz. [Online] 8. 9. 2010. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3641. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Policejni-zpravy-ze-Zlinskeho-kraje..
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.119s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.127.232
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 06:52