Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Poslední TermX již dnes v L.A.Clubu Vsetín

A je to tady.. již dnes večer legendární party TermX zažívá svůj poslední díl.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
TermX MECCAMIX
pátek 17. září 2010 21:00
(konec +- sobota 18. září 2010 06:00)
L. A. Club
Vsetín (CZ)
Soutěžilo se o 10 vstupenek na luxusní večírek nejlepšího Českého klubu, který se odehraje ve Vsetínském L.A.Clubu, bývalé Besedance.. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Vážení příznivci kvalitní taneční hudby, nejstarší a nejnavštěvovanější taneční party v kraji -TermX slaví v těchto dnech 9 let své existence. Večírek , který léta udával a stále udává směr, prošel mnoha změnama a vyvíjel se, rostl a sílil až do dnešní podoby, ve které se dbá na kvalitní umělecké obsazení, brilantní audiovizuální zážitek a pestré doprovodné performace.


A když se slaví, tak samozřejmě na té nejvyšší možné úrovni.
TermX se představí tentokrát jako MECCAMIX edice.
Spojení nejlepší party Zlínského kraje a stěžejní party Pražského klubu Mecca je zárukou luxusní zábavy a troufám si říci taneční událostí Vsetínského podzimu a to vše za podpory týdeníku Jalovec a největšího módního řetězce pro mladé - NEW YORKER.



MECCAMIX TOUR toto žhavé léto do více než 20 českých, slovenských a polských klubů. Čeká na vás typický Meccamix sound, ale take nejnovější hudební trendy v podání Meccamix rezidentů, celá řada živých hudebníků, ale take zahraniční DJs. To vše je Meccamix!
Meccamix představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu

ACCURA - REZIDENTNÍ VOCALISTKA MECCAMIX TOUR:

Accura je nová rezidentní zpěvačka Meccamix Tour. Accura je nezastavitelná dračice a showmanka, ve které se její taneční temperament a fakt, že je profesionální tanečnicí, jen těžko zapře. Její dráždivá vystoupení a odvážné choreografie dávají naplno vyniknout jejímu nezaměnitelnému sex appealu. Její singly pravideně bodují v hitparadách českých radií jako je Evropa 2 a skladba "Get to Know" se dokonce objevila na světově proslulém rádiu rádiu MINISTRY OF SOUND! Accura na Meccamixu představí živě skladby jako "Tocame 2008", "Chris Lake Changes" anebo "Hesitate".

Dj Looky

je plný energie, kterou s radostí předává ve svém setu všem přítomným. Nelze zařadit do jednoho stylu, neboť si z každého vybere jen to, co se mu líbí a co ještě zlepší atmosféru party, na které zrovna hraje. Vždy ze sebe vydá maximum a pro party people je ochotný udělat téměř cokoliv.



Dj 911
je aktivní umělec již sedm let. Kouzlu hraní přičichl v Americe a jeho styl hraní by se dal nazvat chicagský house. Dj 911 je ve hraní promiskuitní, takže pro něj není problém zahrát i více stylů a to vše s brilantním citem pro výběr desek a mix.
V současné době je rezidentním Djem několika moravských akcí. Píše se o něm, že je to nejlepší, co zlínská taneční scéna momentálně nabízí.

DJ FOX
Vlastním jménem Tomáš Liška. DJ, a hudební producent v jedné osobě.
Roku 2000, začal s hudební produkcí. O dva roky později se poprvé postavil před mixážní pultem.
Vždy se zajímal o způsob, jak lze hudbu tvořit nebo ji živě mixovat před davem lidí.
Nejvíc ho baví styli - House,Techno,Drum & Bass.

Speciálním hostem večera bude oblíbený performer BONGOMEN PEPÍNO RAFAEL , který všechny přítomné opět dostane svoji strhující bongo show.

Line up doplní rezident party TermX - Dj Miero

Kromě vokalistky, DJs a dekorací nabídne Meccamix Tour také celou řadu dárků. Každý dostane volnou vstupenku Meccamix 29.10. do klubu Mecca v hodnotě 290,-Kč.
To vše je Meccamix!


Hondzix
(Jan Přikryl)
pátek 17. 9. 2010 14:30
Přikryl, Jan . 2010. Poslední TermX již dnes v L.A.Clubu Vsetín. Vychytané.cz. [Online] 17. 9. 2010. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3633. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Posledni-TermX-jiz-dnes-v-L.A.Clubu-Vsetin
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.153s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.146.46
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:17