Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Yemi A.D. se žení!

Tanečník, choreograf a producent Yemi A.D. si bere přítele Jaromíra. Snoubenci se rozhodli úředně zpečetit svůj téměř čtyřletý vztah a v sobotu 24. července 2010 uzavřít registrované partnerství.
Přidat na Facebook
"Momentálně nevíme, kde nám hlava stojí. Před svatbou produkujeme ještě několik eventů, a tanečních představení, takže nám na přípravy nezbývá tolik času, který bychom potřebovali," postěžoval si Yemi, který se i přes časové vytížení ukázal jako zdatný svatební koordinátor a vše naplánoval do posledního detailu. Velkolepá svatba, na kterou bylo pozváno přes tři sta hostů, se uskuteční ve stylové kosmopolitní restauraci Soho. Svatebčané přijedou na místo konání svatební tramvají, Yemi a Jaromír připlují po Vltavě na lodi. Stylová bude i slavnostní tabule, servírovat se budou speciality africké a maďarské kuchyně, které odkazují na původ snoubenců - Yemiho tatínek pochází z Nigerie a Jaromírova maminka se narodila v Maďarsku.

Ostatně náhodně zvolené není ani samotné datum obřadu 24. 7., v hovorové angličtině totiž kombinace číslic twenty four seven znamená "Napořád". Yemi a Jaromír si jej nechali vyrýt i na vnitřní stranu snubních prstýnků z bílého zlata osázených brilianty z brněnského klenotnictví Bisak, které vlastní jejich kamarád a zhotovil jim je na zakázku. Zatímco Yemiho "kroužek" zdobí jeden kámen, na Jaromírově se jich blyští pět. "Jaro si zaslouží to nejlepší, za to, co se mnou vytrpí," směje se Yemi, který se už nemůže dočkat, až si se svým vyvoleným v den "D" symboly lásky a věrnosti vymění.

Zdroj: TZ Blue Gekko
Lakina
(Lada Váňová)
úterý 20. 7. 2010 08:00
Váňová, Lada. 2010. Yemi A.D. se žení!. Vychytané.cz. [Online] 20. 7. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3478. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Yemi-A.D.-se-zeni!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.089s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.90.159
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:21