Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Festival Pleasure Island představuje hvězdu jménem Giuseppe Ottaviani!

Jako jedna z dalších star, která vystoupí na festivalu Pleasure Island bude úspěšný italský DJ a producent Giuseppe Ottaviani, pocházející z Říma. Po posledním velkém úspěchu na největší tranceové halové akci u nás Transmission, se představí českému publiku již potřetí. Jeho vystoupení se odehraje na Pure Trance stagi, která je jednou ze 7 festivalových scén, na kterých se představí více než 70 zahraničních a domácích hvězd elektronické hudby. Na stagi vystoupí po boku jmen jako jsou Gareth Emery, Menno de Jong, Scot Project, Filo ad Peri, Jochen Miller, Mike S, Nitrous Oxide či Eddie Sender.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
PLEASURE ISLAND - ILLUSIONS
sobota 24. července 2010 12:00
(konec +- neděle 25. července 2010 06:00)
Festival Park / Letiště
Hradec Králové (CZ)
Giuseppe Ottaviani je známý především svou produkcí vydávanou na známém labelu Paul van Dyka - Vandit. Odtud také pochází jeho úspěšný projekt Nu NRG, který vytvořil spolu s Giuseppe Andrea Ribecou. Toto duo začalo produkovat hudbu na profesionální úrovni hned na od počátku. Svou první desku s názvem Dreamland vydali v roce 2001, následovala Spaceflower, Connective a pak skvělé album Free Fall 2004. O jejich úspěchu svědčí také fakt, že v roce 2004 získali cenu Best Live Act v soutěži Trance Awards. V roce 2005 pak Giuseppe odstartoval solovou kariéru. Jeho první samostatný release pod názvem Linking People vyšel i na albu Paul van Dyka „The Politics of Dancing 2“.



V září na labelu Vandit vyšlo jeho první solové album s názvem GO. Toto vysoce očekávané album skrývající jeho iniciály je určeno hlavně pro domácí posluchače. Odráží se v něm Giuseppeho zkušenosti, které nasbíral během své hudební dráhy kdy zabrousil do vod různých hudebních žánrů. Všechny tyto zkušenosti a inspirace se tak odrážejí ve čtrnácti velice zdařilých skladbách. Zde uplatnil svůj talent a roky studií hry na klavír. V albu samozřejmě nechybí dobře známá „No More Alone“, na které hostuje Stephen Pickup. Na albu také spolupracoval s Johnem O’Callaghanem na skladbě „Our Dimension“. Se svou trochou do mlýna přispěl také Tom Colontonio, jejich společná „Love Mission“ zaplní nejeden taneční parket. Kromě Stephena Pickupa na albu uslyšíte ještě zpěvačku Faith v písních „Angel“ či „Fallen“. Dále pak Francesca P, který otextoval a nazpíval „Changing Ways“. Každý kdo vyznává styl trance a má rád melodické, euphorické, tech či jiné obdobné styly, které se objevují na albu GO by si neměl tuto kompilaci nechat ujít.

Pokud již nyní víte, že se chcete nechat očarovat vystoupením Giuseppe Ottavianiho po boku dalších, neméně slavných jmen, neváhejte s nákupem nejlevnějších vstupenek. Ty jsou v prodeji za 1190CZK do konce června v síti Ticketpro, a jejich cena se každý měsíc zvyšuje. Pro ty nejnáročnější je spuštěn také předprodej omezeného počtu VIP vstupenek za 2500CZK s přístupem na luxusní VIP terasu s výhledem na hlavní stage.

Více informací se můžete dočíst na www.pleasureisland.cz a www.goiuseppeottaviani.com

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=0Q4BFfzPpu8&feature=player_embedded


Zdroj: United Music
Mirci
(Miroslav Slovák)
sobota 17. 7. 2010 08:00
Slovák, Miroslav. 2010. Festival Pleasure Island představuje hvězdu jménem Giuseppe Ottaviani!. Vychytané.cz. [Online] 17. 7. 2010. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=3468. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Festival-Pleasure-Island-predstavuje-hvezdu-jmenem-Giuseppe-Ottaviani!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.255s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.126.226
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:19